2821
2789
عنوان

رفتار با خانواده همسر

599 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

من در شرف ازدواجم

میشه راهنمایییم کنین چطوری باید با خانواده ش رفتار کنم

چه موقع اشناییی چه خواستگاری یا کلا هر چی ک هست و نیست بهم بگین واقعا شخصیت من جوری هست ک زود صمیمی میشم و زود محبت نشون میدم ابراز علاقه میکنم ولی نمیدونم درست هست یا نه

راهنمایییم کنین

@niniyar تایید کن ترو خدااااا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از من به تو نصیحت حد نگه دارررر رسمی باش به هر سوالی پاسخ نده رفت رفت و آمد نکن

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

به اندازه مهربون باش

نه جوری که سو استفاده کنن

بیمحلی هم نکن جوری که به چشم نیای

خودت باش

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

واقعا ادم با ادم فرق داره

ولی فکر کنم با صمیمیت زیاد نمیشه با خانواده شوهر جلو رفت واس من جواب نداد که...ولی کلا گارد خاصب هم نداشته باش که اره الان قرار بخورنت نسبت به همه چیشون حساس باشی ...من میگم توقع زیادی ازشون نداشته باش..اونقدرم صمیمی نباش حداقل اولش ...

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 

بنظرم همين كه ديدگاهت درست باشه، عملكردت ناخوداگاه درست ميشه. ديدگاه درست اينه كه فقط در نقش خودت زندگى كن و عروس باش فقط، سعى نكن دخترشون بشي، باوركن هرگز جاى دخترشون نميشي

ما هم عروس داريم هم داماد، زندگياى زيادى رو از نزديك ديدم كه دارم ميگم

بد نباش اصلا، خوب باش ولى در حد نقش خودت

اخلاقت عین منه، اولش ک ب مبارکی و میمنت، ولی تجربه رو دارم میگم بهت، اشتباه نکن، فک نکن همه عین خودت مهربونن، بخودت کار کن، ک هرچیزی جای خودش، ن خودتو بگیر ن اینکه زیادی صمیمی بشی، همو ببینین ولی دور ب دور ک احتراما بمونه، جوری باش ک فردا ازت سواستفاده نشه،

درخواست دوستی نیا لطفا،

خب اول باید ببینی رفتار اونا چطورن با همه نباید ی طور رفتار کنی

زیاد صمیمی نشو و زیادم خاکی نباش طوری ک همه بات شوخی کنن یا سبک شمرده شی

از این ورم مهربون باش و البته با سیاست

و این ک پای حرف کسی نشین و سفره دلتو پیششون باز نکن

طوری از دهنت حرف میکشن میرن پخشش میکنن ک خودتم نمیفهمی

با محبت و دوس داشتنی باش

احترام دیدی احترام بزار.حد وسط باش نه بچسب ن کات کن نچسب کلنجار نرو خودمونی نشو

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

سعی کنی همیشه یه مهمون باشی براشون منظورم اینه زیاد بهشون نزدیک نشو اونا بهت میگن دخترم ولی اصلا به چشم دختر خودشون بهت نگا نمیکنن

من بخاطر احترامی که همسرم برای خانواده ام قاعله به خانوادش احتزام میزارم

چون اقایون خط قرمزشون خانوادشونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز