2821
2789

برای کاراموزی

اولین بار بود رزومه فرستادم قبول کردن

مامانم حالا میگه منم باهات میام شرکته رو ببینم

دوستان ضایع نیست باهم بریم؟

میگه خطرناکه

بهش گفتم تو بیا ولی جلو در وایسا

@niniyar قبول کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا دم شرکت بیاد . یا فوقش تو لابی شرکت بشینه. اما بره تو اتاق مصاحبه خیلی بهت میخندن. و اینطور تلقی میشه که بلوغ و اعتماد به نفس نداری.یا رد میشی یا شغل رده پایین میگیری. شرکت ما گاهی کارمند استخدام میکنه ما باهاشون مصاحبه میکنیم.مامان بیاد تو کنسله. اما تو لابی اگر بیاد میگیم خانوادش حساس و با تدبیر هستن

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

تا دم شرکت بیاد . یا فوقش تو لابی شرکت بشینه. اما بره تو اتاق مصاحبه خیلی بهت میخندن. و اینطور تلقی ...

چقدر خوب خیالم راحت کردین

ببخشید چی میپرسین تو مصاحبه؟تجربتون رو میگین؟خیلی استرس دارم

نه چرا ضایع باشه؟؟اتفاقا من هر بار رفتم مصاحبه یکی همراهم بود حتی اگر مکان و موقعیت شرکت هم عالی و م ...

عزیزم من تاحالا محیط شرکت رو ندیدم میشه بگین چجوریه؟رفتم چی بگم؟تجربتون رو میگین

منم هم برای کاراموزی، هم برای کار، مامان یا بابام همراهم اومدن. البته توی لابی موندن

زشت نیست بنظرم، حتما زیر ۲۲ سالی. بذار همراهت بیان خودتم خیالت راحتتره.

بعدا هم هی گیر نمیدن که ما ندیدیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز