2821
2789
عنوان

اکسم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 20 پست
تا اشتباه نکنی تجربه کسب نمیکنی الان بهتر تصمیم می گیری بچسب به کارو درس و زندگی مرد خوب خودش یه روز ...

آره اینم تجربه شد

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

فقط میدونم که احساساتی کا داشتی رو درک میکنم و اینکه گاهی فکر کردن هم آدم رو به رنج میبره

آره اینکه احمق فرض شده باشی خیلی آزاردهندس

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش حرفه که من نمیتونم وارد رابطه بشم و دیگه همون کافیه و از رابطه ی دوباره میترسم .بار اول که قلبتو ...

آره

چرا بهم خورد رابطتتون دلیل اصلیش؟

بخاطر خانوادش و هم اینکه خیانتاش روز به روز بیشتر شدن

تو یبار زندگی میکنی پس قطعا نیاز داری اشتباه کنی وتجربه بدست بیاری ..به خودت بیا و از زندگی بدون همچین آدمی نهایت لذت رو ببر...

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز