2777
2789

بعضی جاها خودشون میگن ولی همه جا موضف نیستن

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دروغیه که مغازه دارا به مردم میگن که نگین دار بخرن..

میگن اینا اصله هر وقت بیاری خودم ازت برمیدارم!!

اتفاقا چند وقت پیش یه جا طلا یمخریدم یه خانم اومد گفت اینو از خودتون خریدم اوردم بردارید ..مغازه داره گفت خیلی خوبه ولی من الان پول ندارم بازار کساده!!!

عزیزم ما چیزی به اسم خرید جواهرات نداریم فقط فروش داریم هر سنگ قیمتیی حتی یاقوت و زمرد رو تو ایران میتراشن و میفروشن ولی هیچ کس ازت نمیخره..قشنگ میکنن میندازن بیرون به وزن طلا بهت پول میدن!!!

فقط الماس های درشت بالای یک قیرات قابل خرید و فروش هستن اونم نه همه جا...گاهی یک نفر میخره و ممکنه هیج وقت کسی از تو نخره!!

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را

براي مثال اگه سنگ باشه،قيمت سنگ جدا از طلا حساب ميشه،نميشه گفت موظف ولي معمولا خود اون طلافروشي ميگه براي فروش خودم ازت ميخرم. 

نگين دار ك نه حساب نميكنن

براي همين ميگن طلاي نگين دار ضرره جزاينكه نخواي بفروشيش

فقط طلا فروش موظفه وقتی تو فاکتور زده طلای 18 عیار به وزن فلان ...درست عین فاکتور بفروشه نمیتونه 14 عیار بهت بده که اونم اگه از جای معتبر بخری که اتحادیه شه شکایت کرد وگرنه فردا بیای ببینی شده مانتو فروشی خیلی سخته!!

وزنشم جلو چشمت  وزن میکنه مینویسه ببری بیرون ممکنه کم بودن وزن رو قبول نکنن..

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را