2821
2789
عنوان

چرا خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 62 پست
همیشه هم همچین چیزی نیست، شاید در موارد خاصی، بعدم مگه مردا فقط با زنای... خیانت میکنن؟ خیلیا روحشون ...

اینکه باهاشون رابطه برقرار کنن که زنای... نیستن.آدمای عادی هم با پارتنرشون رابطه دارن.درسته اکثرا هم نمیدونن طرف مقابلشون متاهله اگه هم متوجه بشن مرد میگه داریم جدا میشیم،مشکل داریم،زنم مریضه و.... خیلی چیزای دیگه

تو مردا بهش میگن عقده فرشته و فاحشهزنشو دوست داره و مقدس میدونه. معشوقه هاشو فقط واسه اون قضیه میخوا ...

ولی بازم هیچ دلیل قانع کنندهای بابت کاراش نیست.چی بگم توانایی فکر کردن برام نمونده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی بازم هیچ دلیل قانع کنندهای بابت کاراش نیست.چی بگم توانایی فکر کردن برام نمونده

گفتید هم زنشو دوست داره هم خیانت میکنه این تنها چیزی بود که ب ذهنم رسید

ولی خب درسته هیچیز توجیه نمیکنه

با شيخ از شراب حكايت مكن كه شيخ تا خون خلق هست ننوشد شراب را...ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز