2821
2789
عنوان

چرا خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 62 پست
نمیدونم عاشقه یا نیست ولی رفتاراش که میشه فهمید دوست دارهانگار یجوریه نمیدونم دوست نداره منو از دست ...

خب حرفاش متناقضه. اینکه دوست نداره از دستت بده مخالف خیانت میشه

غلط کرده خب

خیلی ببخشید اینا رو میبینم اعصابم خورد میشه🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افرین خیانت خانوم و اقا نداره ولی فقط اقایون هستن که با وجود دوست داشتن و علاقه خیانت میکنن.خانوما ب ...

درست میگی عزیزم

من کلا نمیفهمم کسی خیانت میکنه

طبق چیزایی که دیدم اونا خودشون رو حتی مقصر نمیدونن. و دلیل دارن برای کارشون

در صورتی که دلیلو که میگن چرته. و دنبال اینن خودشون رو توجیه کنن

نمیدونن توجیهی نداره

ولی اشتباه کردی بخشیدی:) مگه اینکه دلیلی داشته باشی یا بچه ای داشته باشی؟؟

عزیز من دیروز خوندم چند صفحه ازتاپیک و شما به شخصیت پاکی داری سریع آمدی در جواب اون خانم نوشتی خیانت ...

شخص هرچقدرم آموزش ببینه روی پیشونی آدما ننوشته خیانتکار و ممکنه که دچارش بشی.عذرمیخوام اما این حرفتون رو قبول ندارم

تو جامعه به قدری آدم تنوع طلب و هوسباز هست که به ندرت آدم سالم پیدا میشه

درست میگی عزیزممن کلا نمیفهمم کسی خیانت میکنه طبق چیزایی که دیدم اونا خودشون رو حتی مقصر نمیدونن. و ...

خداروشکر بچه ندارم ولی از بعدِ جدایی میترسم که نتونم ازادی عمل الانم رو و استقلال مالی داشته باشم.نتونم اونجوری که میخوام زندگی کنم.کاش خانواده ها انقد سختگیر نبودن

از طرفی هم خانواده ها فکر میکنن ما خیلی خوشبختیم و از زندگیم راضیم دوست ندارم ناراحتشون کنم😓

نمیدونمم دوستش دارم یا وابستگیه

نه اینطور نیست اصلا اینطور نیستاونایی که خیانت میکنن سالم نیستن درواقع...وگرنه اگه کسیو دوست داشته ب ...

تو مردا بهش میگن عقده فرشته و فاحشه

زنشو دوست داره و مقدس میدونه. معشوقه هاشو فقط واسه اون قضیه میخواد چون فکر میکنه زنش پاک و مقدسه و اگر بعضی کار ها رو باهاش بکنه اون قداست از بین میره. حالا قداست زن تو چیه؟ تو اینکه هیچ غریزه ج نداشته باشه و فقط بخاطر بچه دار شدن بخواد

ی بیماری روانیه

با شيخ از شراب حكايت مكن كه شيخ تا خون خلق هست ننوشد شراب را...ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

تنوع در رابطه ج ن س ی

میدونم خیلی بده ولی ادمای هیز و هوس باز تنها دلیلشون همینه

بهتره بپذیری همسرت هوس بازه ذاتش خرابه و مشکل داره

یا باید خودشو درمان کنه که محاله

یا باید یه پول قلمبه بگیری حداقل زندگیتو بدون اونم بتونی بچرخونی

یا ازش اجازه خیانت بگیر و بگو من خیلی فکر کردم دیدم واقعن لذت بخشه ادم با چند نفر دیگه هم باشه منم میخوام تجربه کنم . شاید فهمید . گوشیتو قایم کن حرکات مشکوک کن . بذار یکم از رنج تورو تحمل کنه

تنوع در رابطه ج ن س ی میدونم خیلی بده ولی ادمای هیز و هوس باز تنها دلیلشون همینه بهتره بپذیری همسرت ...

ازش پرسیدم بارها و بارها که چی کم دارم میگه هیچی.تو رابطه هم ازش میپرسم میگه راضیه.میگه من هیچی کم ندارم

پذیرفتم عزیزم ولی امید دارم هنوز که درست بشه باید درست بشه چون کم نزاشتم واسه زندگی تو سخت ترین شرایط کنارش بودم تا بتونیم یه پله بالاتر بریم و پیشرفت کنیم نمیتونم همینطوری ول کنم و برم

این اخری رو به روش نیوردم ولی بیش از دوهفته هست انقد سرد باهاش برخورد میکنم که خودشم ترسیده هرچی بوده تو گوشیش پاک کرده و به روی خودش نمیاره.یواشکی حین کار کردنم یجوری نگام میکنه که رفتارامو ببینه

اتفاقا بدون اینکه جلب توجه کنم که بترسونمش خودش ترسیده یواشکی گوشیمو میگرده فکر میکنه من نمیفهمم ولی باید همین کارو کنم باهاش ممنونم ازت

تو مردا بهش میگن عقده فرشته و فاحشهزنشو دوست داره و مقدس میدونه. معشوقه هاشو فقط واسه اون قضیه میخوا ...

همیشه هم همچین چیزی نیست، شاید در موارد خاصی، بعدم مگه مردا فقط با زنای... خیانت میکنن؟ خیلیا روحشون خبر نداره اون مرد متأهله

🖤 بی شرف و بی وطن و وطن فروش فقط اونی که درد مردم و ایران براش مهم نیست... 🖤

همیشه هم همچین چیزی نیست، شاید در موارد خاصی، بعدم مگه مردا فقط با زنای... خیانت میکنن؟ خیلیا روحشون ...

بله درسته. داریم کلی حرف میزنیم و اینا احتمالاته.

البته از نظر اونجور مردا همه زنا بجز خواهر و مادر و همسرشون فاحشن. درواقع هر زنی که از رابطه لذت میبره و میل داره فاحشست

اتفاقا زیر توییتی که این عقده رو توضیح داده بود ی دختر نوشته بود که استاد دانشگاهشون به همه دخترا پیشنهاد داده و گفته که فلان پوزیشن رو دوست دارم و اینا. دختره هم گفته تو که متاهلی با اون انجام بده دیگه. استاده گفته آخه زنم مادر بچه هامه با اون که نمیتونم. شما معلومه سالم نیستید وگرنه شوهر میکردید

با شيخ از شراب حكايت مكن كه شيخ تا خون خلق هست ننوشد شراب را...ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا