2777
2789
عنوان

تو ماه رمضون یه هفته مهمون دارم ....گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 55 پست
نمیشه که نگیرم  مراسم شبای قدر هم هست اینجا هستن

کجا زندگی میکنی ؟ حتمن خوش آب و هوا تر از شهر خودشونه ک دارن میان بموننن

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا زندگی میکنی ؟ حتمن خوش آب و هوا تر از شهر خودشونه ک دارن میان بموننن

نه بخدا اتفاقا جنوب هستیم  تو اوج گرماااا

نمیدونم میخوان بیان چیکار 

چرا اصلا درک ندارن تو ماه رمضون تو گرما

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اوه اوه چه بى شعور و نفهم ش وهرت كه مى دونست روزه مى گيرى بايد بهشون مى گفت يوقت ديگه بيان

شوهرم چون نمیخواد کار کنه نمیفهمه که سخته 

میگه میگذره یه هفته هست

شوهرم چون نمیخواد کار کنه نمیفهمه که سخته  میگه میگذره یه هفته هست

همش خودتو بزن به بيحالي و سرگيجه برو دراز بكش كارها رو بنداز گردن خودشون

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
نه بخدا اتفاقا جنوب هستیم  تو اوج گرماااا نمیدونم میخوان بیان چیکار  چرا اصلا درک ندارن ...

چی بگم والا ... 

تو این دوره زمونه و این اقتصاد داغون و اوضاع مالی خراب ... 

نباید این جوری مهمونی رفت... 

من شوهرم دانشجو بود ،خانواده خالش اومدن خونمون سه روز بودن... هر دو هم معلم بودن.... ی ذره فکر نکردن این دانشجوی بدبخت از کجا داره خرج میکنه ؟ شوهرم میگفت اینا با چ عقلی اینجا موندن.... دانشجو مگه چی داره ؟ درآمد داره مگه ؟

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
همش خودتو بزن به بيحالي و سرگيجه برو دراز بكش كارها رو بنداز گردن خودشون

کار کردنش یه بحثه یه بحث دیگش اینه که همش باید فکر کنم ناهار چی بپزم شام چی بپزم

بازم ناهارا راحت تره برنج با یه خورشتی مرغی چیزی

شام سخته واسم

منم تجربشو دارم خیییییییلی بده😭😭😭😭منم قوم شوهر بودن😒😒😒اصن نفهمن بخدا چکاریه ماه رمضون شما نمیخوای روزه شی یه بدختی که میخواد روزه شه انقد درک ندارن

من سحری برا شوهرم درست میکردم همشون میشستن سرسفره میخوردن😐😐😐😐دوباره صبحونه ناهار😒😒😒😒خودم بچه شیرمیدادم نمیتونسم روزه شم

اه یادم اومد دوباره حالم بهم خورد ازشون انقد درک و شعور ندارن

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸
چی بگم والا ...  تو این دوره زمونه و این اقتصاد داغون و اوضاع مالی خراب ...  نباید این ج ...

اره بخدا با این حقوق های کم و وسیله های گرون سخته مهمون یک هفته ای 

آدم روزه باشه و صبحانه و ناهار آماده کنه خیلی زوره   

ولی خب دیگه کاریه که شده صبر پیشه کن تا برن  

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت