2777
2789
عنوان

تو ماه رمضون یه هفته مهمون دارم ....گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 55 پست
کار کردنش یه بحثه یه بحث دیگش اینه که همش باید فکر کنم ناهار چی بپزم شام چی بپزم بازم ناهارا راحت ت ...

کوفت بخورن شام ها رو.. خخخخ 

شام  کوکو ،عدسی ،املت ، الویه ، کشک بادمجون ، بادمجون گوجه ،

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم یه شهر خوش اب و هواس ماه رمضون پارسال بود فک کنم پدر شوهر مادرشوهر دوتا خواهرشوهرا با شوهر و بچشون و یکی برادر شوهرا با زن و بجش یه هفته رفتن خونش بیجاره چی کشید😐😐😐تازه خونش اپارتمانی و کوچیکه اینهنه ادم بی ملاحظه رفتن اونجا

کلا چیزی به اسم ملاحظه و درک و فهم تو خونواده شوهرم نیست متاسفانه 

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸
مادر شوهر، پدرشوهر، خواهر شوهر و بچه هاش 

حالا ک اینان

توکه روزه ای سردرد شدید میگیری واونا که غریبه نیستن خودشون ب خودشون میرسن

و هی جلوشون میگی خونه خودتونه غریبه ک نیستید

بزار همه کاراشونو انجام بدن و اصلا برنامه خواب و استراحتتو عوض نکن

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
کوفت بخورن شام ها رو.. خخخخ  شام  کوکو ،عدسی ،املت ، الویه ، کشک بادمجون ، بادمجون گوجه ،

اره گفتم زیاد سخت نگیرم واقعا نمیتونم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره بخدا با این حقوق های کم و وسیله های گرون سخته مهمون یک هفته ای 

به نظرم سحري بيشتر درست كن بزار برا نهار بمونه 

صبحانه هم فقط روز اول با تاخير بهشون بده بقيه روزا بنداز به خودشون 

افطار هم هر چي ميخورين شام حساب كن 

والا😕😕😕

حالا ک اینان توکه روزه ای سردرد شدید میگیری واونا که غریبه نیستن خودشون ب خودشون میرسن و هی جلوشون ...

شوهرمم میگه بده به خودشون تا بپزن 

زشت نیست به نظرتون؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
جدی میگم ببین بگو قصد ده روز‌کنن همتون روزه بگیرین به بچه هام ظهر یه چیزی میدین دیگه گناه نکردی ...

این قشرادما زرنگترن میان که روزه نگیرن و بخور بخواب مفت داشته باشن چون خودم دارم ازاین ادما دور و برم

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸
شوهرمم میگه بده به خودشون تا بپزن  زشت نیست به نظرتون؟؟

نه بخدا اصلا زشت نیس

توکه روزه ای زشت نیس اونوقت اونا باشکم سیر و خونه پسرشون زشت باشه کارا خودشونو انجام بدن؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،