2821
2789
عنوان

آزمایش خون

272 بازدید | 9 پست

زیاد بودن گلبول های خونی توی آزمایش خطرناکه؟

B9 و b12 میخوردم قبلا ولی چند روز قبل آزمایشم دیگه نخوردم.

دکتر گفت قطعش کن یکماه دیگه دوباره برو CBC بده ولی نگران نباش چیز خاصی نیست احتمالا بخاطر هموناس.

خیلی نگرانم.

۲ واحد بالاتر بود گلبول ها

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گلبول سفید اگه بالا باشه

اون موقعی که خواستی آزمایش بدی شاید سرما خورده بودی یا تازه خوب شده بودی که گلبول سفید بالا بوده

گلبول قرمز اگه یکمی بالا باشه بخاطر مصرف اسید فولیک و مولتی ویتامین بیشتر از نیاز بدنته.

اگه خیلی بالا باشه غلظت خونه. رژیم غذایی رو رعایت کن و پیاده روی کن

من توبارداریم اینمشکل داشتم ولی گفت بخاطر هورمون بارداری وداروهای تقویتی زیاده که توبارداری خوردی نگران نباش انشاالله مشکلی نیست دارونخور فعلا مجدداواخرماه بعدآزمایش بده جابی که دقیق باشه

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز