2821
2789
عنوان

امشب میخوام بهشون بگم

1110 بازدید | 15 پست

امشب قراره خبر نینی رو به خانواده همسرم بدیم امیدوارم نگن چرا دیر گفتی و چرا به مامانت اینا زودتر گفتی و اینا🫠

تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.

خب نگو بهشون که به اونا زودتر گفتی

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مبارکه ولی نباید با دو چشم خانواده ها رو ببینی اونم مامان همسرته و واسش آرزوش خوشبختی میکنه درست مثل ...

مرسی💗 با دو چشم نمیبینم اصلا اتفاقا خیلی دوسشون دارم مامانمم که راه دوره همیشه اونا سعی میکنن جاشو پر کنن

ب سلامتی عزیزممنم چهارهفته ک فهمیدم باردارم ب مامانم اینا و مامان بزرگم اینا گفتم نزدیک 12 هفته هم ب ...

قربونت برمم💗 من مامانم خودش انقدر زود فهمید من نگفتم بهش

بگو قراره بعد اینجا بریم اونجا بگم بهشون

اینکه نمیشه کلا مامانم اینا راه دورن و اینکه حتما راستشو میگم بعدم بهشون میگم ناراحت نشید از دستم:( اخه واقعا مامانم خودش فهمید بدون اینکه من بگم نمیدونم چطوری حس کرد

خب نگو اونا میدونستن

انشالله بسلامتی و دل خوش

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز