2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زنگ زده شما نمیدونی

کسی هست ک من رو دوست داشته باشه؟ از همکلاسی های دانشگاه میگم

دانشجوی پزشکی ام

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

قبلاً سوالت جواب دادم بازم میپرسی؟ 😭💔

قشنگم من چند بار دیگه هم تو تاپیکای مختلف فکر کنم پرسیده بودم ازتون ، قسمت نشده بود پاسخم رو بدید ، میشه بی زحمت بفرمایید که حستون میگه سعید دوباره به من برمیگرده ؟ اگه اره ، کی میاد ؟ باعث زحمتتون❤️❤️❤️❤️❤️ممنونم🌸❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

سه ماهه دیگ

قشنگم میشه منم بگی ؟❤️حس میکنی سعید دوباره به من و رابطه برمیگرده ؟ اگه اره ، کی ؟❤️ممنونم🌸

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز