2821
2789
عنوان

حرفهای همسرم

391 بازدید | 2 پست

مامانش ی هفته ن زنگ زده ن گفته بیاین اونجا بعد دیشب خونه خواهر شوهرم بود خونه شون بغل ماهه زنگ شوهرم زد گفت بیا اینجا اونم گفت دیگه دیر وقته بعد من بهش گفتم بعد یک هفته اومده اینجا یاد تو افتاده اونم بهم گفت خیلی بد حرف میزنی ها من خیلی ناراحت شدم گفتم من همه کاری برات می کنم زنتم بعد اون ک حتا نمیگه تو بچمی بخاطرش اینجوری بهم میگی

منم دیشب تا حالا محلش ندادم 💔

کمتر مردی رو دیدم خانواده ش نادیده بگیرنش و بهش ب ر ی نن و اون ازشن بککنه و بیخیالشون بشه.

خودتو خسته نکن.

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

عزیزم. تا حدی حق با تویه. ولی یه چیزو خوب بدون. هر چقدر دخترا بابایین برعکس پسرا هم همونقدر مامانین. ینی یه مرد صد سالشم که بشه بازم پسر خوب مامانشه. پس سعی کن دیگه چیزی راجع به مامانش نگی. سیاست داشته باش

هیچ وقت بد مادرشو جلوش نگو. بر عکس اگه میخوای تو دلش جا باز کنی تا میتونی جلوش از مادرش تعریف کن و مشاهده کن چجوری قند تو دلش آب میشه. الانم به جای این که کام خودت و آقاتو تلخ کنی جوری رفتار کن که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده و دیگه هیییچ حرفی راجع به مامانش نزن. یادت باشه این یه ترفنده حتی اگه یه روز خودشم راجع به مامانش بد گفت تو تایید نکن. تو همراهی نکن. حتی بگو به هر حال بزرگتره و احترامش واجب و بحثو عوض کن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما هر چی باشی، عشقش، همسرش، نفسش، هیچ وقت مادرش نمیشی، سعی نکن در بدست آوردن همسرت با مادرش رقابت کنی، حتی اگه هرگز دیگه به مادرش محل نده و فقط به شما برسه، باز شما ضرر میکنید چون ته دل شوهرتون شما باعث جدایی مادرش و اون شدید