2777
2789

اینجا هیچکس به فکر درست کردن خودش و مدیریت روابطش نیست. همه میخوان فقط تعریف کنن که البته این خصوصیت خانمهاست.اینکه من بیام تعریف کنم شوهرم یا مادرش چیاگفتن و چیکار کردن و بقیه باهام همدردی کنن خیلی هم خوبه حداقل آدمو سبک میکنه. یه راه کارهایی هم این وسط داده میشه که اوناهم خوبه ولی از ریشه چیزو درست نمیکنه.به قول پریسانصری زن ایرانی جنگجو بار اومده،مثلا اگه شوهرش گفت چقدر شیرینی میخوری جواب میده که:  دوس دارم، بدن خودمه،مگه ازسهم تو برداشتم؟ بعد تاپیک میزنه که شوهرم باهام بد حرف زد.در صورتی که مهارت زنانه میگه باید بگی:  میخورم که واسه توشیرین تر بشم.اگه شوهرت گفت چقدر چاق شدی،گارد نگیر که بخاطر بچه اوردن واسه تو چاق شدم،بگو خوبه که تو بغل اقامون جا میشم، اخه شما چهارشونه ایی ماشالا. حالا میگید اینطوری مرد نمیفهمه حرفش بد بوده.در حال حاضر اون مشکلی نداره شمایی که ناراحتی واسه این طرزبرخورد و نگران رابطتی پس خودت باید مسوولش باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا هیچکس به فکر درست کردن خودش و مدیریت روابطش نیست. همه میخوان فقط تعریف کنن که البته این خصوصیت ...

این حرفای شما برای آدماییه که خودکم بینی دارن و همه مشکلات رو در خودشون جستجو میکنن

حتی اگه کسی با حرف و قضاوت ناعادلانه اش ناراحتشون کرد به نظر شما باز باید مشکل رو درخودشون جستجو کنن!!!

اینجا که تخصصی کسی راهنمایی نمیکنه در حد نظره. برای بهتر شدن روابط و باد گرفتن این مسائل باید بریم پیش مشاور.در ضمن راه حل درست همیشه پذیرفتن حرف طرف مقابل و کوتاه اومدن نیست ولی گیس و گیس کشی هم نداره

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am