2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید کمک...خیلی عجله دارم😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 48 پست
کدوم بیمارستان؟به درخواست خودش بوده؟ چرا پشیمونه؟

اره خودش خواست.میگه وقتی دردای اصلیش شروع میشه بیحسش میکنن.بعدش ماما با فشار دست که روشکمش میوورده کمک میکرده بچه بیاد بیرون..میگه بعد زایمان احساس میکروم شکمم از تو زخمه خیلی درد کشید

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

توسزارين هفت لايه از شکم برش ميخوره که يه لايش مخصوص قوام وجدارشکمه که اگه اون لايه برش بخوره شکم ديگه هيچ وقت مثل اولش نميشه وحتي اگه خيلي لاغرباشي بازم شکم شل ووارفته است وسفت نميشه من تاماه هشتم ميخواستم سزارين کنم وقتي اينوخوندم طبيعي روانتخاب کردمچون اندامم واسم مهم بود 

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرم بیمارستان کسری زایمان کرد خیلی راضی بود البته سزارین

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

عزیزم اپیدورال خیلی هم خوبه بستگی به متخصص بیهوشی داره که حاذق باشه...بیمارستان محب کوثر،لاله،بهمن و صارم خیلی خوبن...باید ببینی چقدر میتونی هزینه کنی عزیزم

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
کدوم بیمارستان؟به درخواست خودش بوده؟ چرا پشیمونه؟

منم يكي از آشناهامون اپيدورال بود ولي اصلا راضي نبود 

ميگفت اون زمان كه بايد دردو احساس كني و زور بزني يه حالت گيجي داري كه انگار رو زمين نيستي

خيلي اذيت شده بود

منم اپيدورال ميخاستم ولي اين دوستم منصرفم كرد

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
توسزارين هفت لايه از شکم برش ميخوره که يه لايش مخصوص قوام وجدارشکمه که اگه اون لايه برش بخوره شکم دي ...

فکر میکنم بستگی به نوع پوست داره چون دختر عموم دو تا سزارین کرده شکمش خیلی خوب شده افتاده نیست 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
مامان كارن جان من طبيعي زايمان كردم و نيازي به عمل زيبايي نداشتم همه مثل هم نيستن

مطمئن باش یه تغییراتی ایجاد شده اهمیت ندادین همه دوستام که طبیعی کردن همگی یکی یکی دارن عمل میکنن حیوونی ها

من خودم واسه زایمانم اگ خدا بخواد بیمارستان مصطفی خمینی  همین اپیدورال میخوام برم بیمارستان نیم ...

ادرس بیمارستانشم خیابان فلسطین .خیابان ایتالیا 

حتما ی پرس و جو کن چون من خودم زیرنظر همین بیمارستانم رسیدگیشم خوبه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
کدوم بیمارستان؟چقدر گرفت؟ هزینه بیمارستانت چقدرشد؟

عزيزم من دو سالو نيم پيش بيمارستان محب كوثر زايمان كردم كه هزينم ٤/٥٠٠ شد 

من ماماي همراه نداشتم چون بيمارستانم خودش بهم ماما ميداد و همسرمم پيشم بود 

ولي خانم خياباني رو ميشناسم كه خيلي خانم خوبيه

هزينشو نميدونم متاسفانه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏