اره خودش خواست.میگه وقتی دردای اصلیش شروع میشه بیحسش میکنن.بعدش ماما با فشار دست که روشکمش میوورده کمک میکرده بچه بیاد بیرون..میگه بعد زایمان احساس میکروم شکمم از تو زخمه خیلی درد کشید
امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم يكي از آشناهامون اپيدورال بود ولي اصلا راضي نبود
ميگفت اون زمان كه بايد دردو احساس كني و زور بزني يه حالت گيجي داري كه انگار رو زمين نيستي
خيلي اذيت شده بود
منم اپيدورال ميخاستم ولي اين دوستم منصرفم كرد
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
من خودم واسه زایمانم اگ خدا بخواد بیمارستان مصطفی خمینی همین اپیدورال میخوام برم بیمارستان نیم ...
ادرس بیمارستانشم خیابان فلسطین .خیابان ایتالیا
حتما ی پرس و جو کن چون من خودم زیرنظر همین بیمارستانم رسیدگیشم خوبه
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
عزيزم من دو سالو نيم پيش بيمارستان محب كوثر زايمان كردم كه هزينم ٤/٥٠٠ شد
من ماماي همراه نداشتم چون بيمارستانم خودش بهم ماما ميداد و همسرمم پيشم بود
ولي خانم خياباني رو ميشناسم كه خيلي خانم خوبيه
هزينشو نميدونم متاسفانه
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏