یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا طبیعی بعدن باید بری عمل زیبایی ها اینم در نظر بگیر
مامان كارن جان من طبيعي زايمان كردم و نيازي به عمل زيبايي نداشتم
همه مثل هم نيستن
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
من خودم واسه زایمانم اگ خدا بخواد بیمارستان مصطفی خمینی همین اپیدورال میخوام برم بیمارستان نیمه خصوصی هزینشم تا سه تومن میشه دکتراشم همه متخصص و جراح هستن دکترا عالیم داره
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
چرا زیبایی؟ خیلیاطبیعی زایمان کردن نیاز به زیبایی نداشتن
بستگی داره بچت چقد باشه بعضیا بچهاشون ریز بوده زیاد فرمشون عوض نشده ولی یکی مث عروس عمه من بچش انقد تپل بود کلا سیستمش بهم ریخت بنده خدا تا ده روز نمیتونست بشینه
شاید منظور دوستمون افتادگی رحم هستش که با زیبایی ادغامش میکنن و حرفشون درسته
ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم
عزيزم من ماماي همراه ميشناسم
خانم خياباني
سايتشون هم ماما سايت سرچ كني مياره
تو بيمارستاني كه من زايمان كردم ماماي شيفت بودن خيلي مهربون و كاربلدن
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏