2821
2789
عنوان

خانما بیاید کمک

313 بازدید | 18 پست

سلام خانما و دخترای عزیز بعد از ازدواج چیکار کنیم که به همسرمون گیر ندیم نخوایم کنترل کنیم و شکاک بازی درنیاریم؟ چون همسرم اصلا مثل من نیست و مثل من گیر نمیده

تا الان چنبار سر این چیزا الکی دعوا کردم بنظرتون خیلی اشتباه کردم؟

نمیدونم چرا اینطوری کنترلگر شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کنترلگر بودن ریشه در کودکی و تربیت داره. اگه ادامه بدی شوهرت فرار میکنه. باید عمیقا درک کنی که شوهرت ...

میشه کمکم کنی؟

بنظرت باید چیکارکنم خودمو بهتر بشناسم؟

Your eyes say everything

میشه کمکم کنی؟بنظرت باید چیکارکنم خودمو بهتر بشناسم؟

اینکه خودت رو بشناسی نیاز به پول زیاد و وقت اضافی داره که حداقل یه سال بری پیش روانکاو تازه اگه کارش خوب باشه. به نظرم خیلی لزومی نداره خودت رو بشناسی. همه ماها کلی گره روانی ریشه در کودکی داریم که ته انبار ضمیرناخواداگاهمون افتادن و زیاد بهشون دسترسی نداریم. چیزی که کمک کننده س اینه که بدونی چه رفتاراییت داره به زندگیت اسیب میزنه و جلوی اونارو بگیری

مریض نیستم که برم پیش روانشناس

گفتم روانکاو نه روانشناس. لزوما نباید مریض باشی که بری. همه انسان ها باید برن. حتی خود روانکاوها و روانشناسا هم باید تراپی بشن. ادمای مریض میرن پیش روانپزشک. ادمایی که میخوان ببینن چه مشکلات ریشه در کودکی ای دارن و چجوری میتونن زندگی سالمتری داشته باشن میرن پیش روانکاو

مریض نیستم که برم پیش روانشناس

مگه من گفتم مریضی من خودم برای هر چیزی تراپی میرم از مشکل کاری درسی بگیر تا بقیه چیزا تراپی که فقط برای بیمارا نیست بنظرم اینکه یکی هست که بتونه بصورت علمی و درست به مشکلاتت نگاه کنه و راه حل بده یه نعمته اتفاقا تو زندگی من خیلی کمک کننده بوده

کنترلگر بودن ریشه در کودکی و تربیت داره. اگه ادامه بدی شوهرت فرار میکنه. باید عمیقا درک کنی که شوهرت ...

معمولا دو ماه یبار اینطوری میشم خودمم متنفرم از این حساسیتم شما ها به همسراتون گیر نمیدین؟ من رمز گوشیش اینا همه چیو گرفتم اینستاشم همه رو ریمو کردم چنتا همکار خانم داشت با اونا هم رابطشو قطع کردم

بنظرم با یه مشاور صحبت کن اون می تونه درست و اصولی کمکت کنه

من فکر میکنم که این چیزا بیشتر ذاتیه من یدوستی دارم کلا بیخیاله میگم بهش ناراحت نمیشی شوهرت اینطوری با دخنرعموهاش صمیمیه میگه نههه بمن ربطی نداره که😐😐یا شوهرش بیرون خیلی چشم چرونه میگه ناراحت نمیشم جالبه که خیلیم خوشبختن

معمولا دو ماه یبار اینطوری میشم خودمم متنفرم از این حساسیتم شما ها به همسراتون گیر نمیدین؟ من رمز گو ...

نه من اصلا گیر نمیدم. واقعا به خودم اجازه نمیدم تو مسائل شخصیش مثل اینستاش اینا دخالت کنم. اونم همینطور. رمز گوشیامونم دادیم بهمدیگه ولی تاحالا چک نکردیم. خوبه صبوره شوهرت. ولی بلخره خسته میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز