2821
2789
عنوان

چجوری اخه دخترا

4239 بازدید | 49 پست

نمیدونم به خودم شک کردم ، چطوری واقعا همش درس میخونین من میخونما ولی با تست و مفید اخه همش درس هم نیست که پسرا رو ببینید چه تبلن

هر کی درخواست بده خر هست پس درخواست نده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرا با ماها فرق دارن .

در فامیلام هم میبینیم

زرنگترین دخترامون هیچ کاره شدن .

تنبلترین پسرامون حتی دیپلم ردی ها همشون استخدام شدن دولتی و .... و الانم خوبه جایگاهاشون بدون زحمت .

دخترا با پسرا متفاوتن کلا .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چی بگم تو بهتر میدونی تا من ولی ما صدمونو میزاریما ازتون کم نیاریم

دخترا دیدم خیلی میخونن مخصوصا شب امتحان ولی پسرا گیراییشون خوبه کلن

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

چی بگم تو بهتر میدونی تا من ولی ما صدمونو میزاریما ازتون کم نیاریم

حالا چی میخونی؟

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

دخترا دیدم خیلی میخونن مخصوصا شب امتحان ولی پسرا گیراییشون خوبه کلن

خوش بحالت ، ولی اگه گیرایی خوبی دارن چرا هیچی نمیفهمن icon

هر کی درخواست بده خر هست پس درخواست نده

پسرا هیچ درس نمیخوننبعد میبینی نتیجشون بهتره😒

خوب دانشگاه مثل دانشگاه تهران به پسرا رشته مهندسی و هنر هفتاد درصد سهمیه کنکور میده برای رشته های پزشکی هم سی تا چهل درصد به پسرا سهمیه میده تا فقط ، نمی دونم شما مادر ها تو چه دنیایی هستید از هیچی خبر ندارید.

خوب دانشگاه مثل دانشگاه تهران به پسرا رشته مهندسی و هنر هفتاد درصد سهمیه کنکور میده برای رشته های پز ...

من فقط منظورم دانشگاه نبود تو دبیرستانم

همینه بعدشم شما مادرا چیه😐

مشتی من مجردم😐🤣

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز