اگر انسانی بتواند در برابر دوست داشته نشدن دوام بیاورد، تقریبا هیچ چیزی در جهان نمیتواند او را بهم بریزد...
از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍
از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍
غم هرکس به اندازه ظرفیت خودش بزرگه و قابل احترام. ولی دردهای بسیار بدتری هست از دوست داشته نشدن مثل بیماری و مرگ عزیز و.. آدم نهایتا با دوست داشته نشدن کنار میاد بههرحال.
تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.
باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی
اگه همچین چیزی باشه اون فرد انسان نیست یه حیوان ناطق هست چون زندگی همیشه بر اساس احساس هست
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اگه همچین فردی باشه اون انسان نیست یه حیوان ناطق هست چون زندگی همیشه بر اساس احساس هست
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
به خاطر اینکه ارتباط اجتماعی و نیاز به تایید گرفتن یکی از اصلی ترین نیازهای درونی آدمه و خب بازخورد منفی وقتی از بازخورد مثبت بیشتر بشه ادم فک میکنه مشکل از خودش و درونشه و تصمیم به نابودی خودش میگیره ، برای همین اگه دربرابر دوست داشته نشدن دووم بیاره هیچکس نمیتونه دیگه بهش اسیب بزنه(از نظر روحی البته)