2777
2789

این کتاب ها رو به ترتیبی که نوشتم تهیه کنید و بخوانید فوق العاده میتونند به شما در رابطه با برخورد با فرزندتان کمک کنند

1_کتاب حرف اضافه ممنوع

توضیح:کتاب ترجمه شده هست یه کتاب با حجم کم  اما به شما ایده میده که چه جور با بچه هاتون صحبت کنید که چند بار یه حرف رو بی نتیجه تکرار نکنید یادم نیست نویسنده کیه اما مترجم مهدی قراچه داعی هست کتاب فوق العادس من شاید ده بار خوندمش باید دم دستتان باشه تا ملکه ذهنتان بشه

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنونم عزیزم...درباره افزایش اعتماد به نفس در کودکان هم کتابی میشناسی معرفی کن

کتابهای دیگه رو تایپ کنم توضیح میدم عزیزم

3_خواهر برادرهای سازگار

برای کسایی که مدام بچه هاشون دعوا میکنند کتاب ترجمه شده هست متاسفانه نویسنده یادم نیست اما  یک کارگاه هست با یک روانشناس مادر هایی که بچه هاشون باهم دعوا دارند اونجا صحبت میکنند و راهکار میگی روند عالیه

4_ چگونه کودک خوشبختی تربیت کنیم  

کتاب طوریه ولی عالیه خودم وقتی این کتاب رو خوندم تازه فهمیدم چه گندایی زدم

اگه میشد نویسنده هاشم بگی عالیه

میدونی این کتابا تک هستند متاسفانه یادم نیست کتاب شماره 4ترجمه شده هست اشتباه تایپ کردم

خانما این کتاب ها به شما خیلی کمک میکنه مثلا اگر بچه شما زی ر پنج ساله مدام گریه میکنه یا بهانه میگیره کتاب شماره 2رو حتما بگیرید اگر بی نیمه درس نحو نه و مدام حرف و انرژی از شما میگیره کتاب شماره 1

برای اعتماد به نفس در بچه ها موارد زیر رو انجام بدی

1_از تشویق زیاد استفاده کنید

2_با احترام باهاشون حرف بزنید

3_مهارت یادشون بدید تا تو مدرسه و بین بچه ها حرفی برای گفتن داشته باشند مثل نقاشی قرآن خوشنویسی ورزشی 

4_ مسئولیت پذیر بارشون بیارید

5_ بهشون بفهمانید که باعث افتخار شما هستند زیبا هستند و دوست داشتنی و بسیار محبوب