2777
2789
عنوان

اینجا فرقی نمیکنه حق با تو باشه یا زن داداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه های خودشونو به بقیه تعمیم میدنمعمولا هوش پایینی دارن

درسته آی کیو های این دسته به شدت پایینه

چون این خواهرشوهره ، خواهرشوهره منم نسبتش خواهرشوهره پس سر این خالی کنم 

نتیجه گیریشونه.

این کار شما هم شد قضاوت که ! اصلا درک نمی کنم شما هیچی نشده من رو کردی فردی که خودش رو خوب مطلق میدو ...

گفتم شاید نگفتم حتما 

من هیچ فکری نکردم حتی نمیدونم چه تاپیکی زدین 

فقط دنیا هیچی صد در صد نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

گفتم شاید نگفتم حتما من هیچ فکری نکردم حتی نمیدونم چه تاپیکی زدین فقط دنیا هیچی صد در صد نیست

ببین شما بیراه نمیگی اصلا

اکثر اوقات کرما ۲ طرفه ست یا نشات میگیره از رفتار قدیمی 

اما اتفاقا دنیا ۱۰۰ درصدی نباشه ۸۰ و ۲۰ داره 

گرچه من برخلاف شما میگم یه سری چیزا مقصر ۱۰۰ درصدی داره 

یاد زنداییم افتادم حرصی شدم. لعتت بهش

لایک نکن.....🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

الانم یه سری از همون عروسا اومدن تو تاپیکت دارن باهات دعوا میکنن😂

آره میبینی؟🤣

تو قبلی که خوردنم 

اصلا هروقت من درد و دلم درباره زن داداشمه با شمشیر میدون و میان .

ببین شما بیراه نمیگی اصلااکثر اوقات کرما ۲ طرفه ست یا نشات میگیره از رفتار قدیمی اما اتفاقا دنیا ۱۰۰ ...

نمیتونم با نوشتن توضیح بدم دقیق ولی متوجه میشم شما چی میگی درست میگی در کل

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️