2821
2789

خودش نزدیک ۸۰ کیلوعه

شکمش اندازه زنای حاملس

موهاش فرههه شبیه پشم گوسفند

یکم سبزس

دماغش پهن و گوشتیه ولی غوز نداره

ارتباط اجتماعیش ضعیفه

داره برای کنکور تجربی درس میخونه

و افسردگی داره دارو مصرف میکنه

خیلی استرسیه

به نظرتون ممکنه در آینده موفق بشههه؟

میتونه خوشبخت بشه؟

ممکنه ازدواج خوبی داشته باشه؟

شما راجبش چی فکر میکنید

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

کنکورش که تموم بشه و قبول بشه یه دافی میشه که نگو

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باز تو اومدی

اگه چرت و پرت مینویسی توجه بگیری که بیماری

اگرم واقعا انقدر درگیر دخترخالتی و بهش حسادت میکنی که بازم بیماری

به جا این چرت و پرتا یه کم رو املات کار کن

نرهای هول درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم

بله چرا خوشبخت نشه؟

فقط باید تلاش کنه

یه رشته عالی قبول بشه

بعدشم رژیم بگیره

به موهاشم برسه

یه آرایش خوبم انجام بده

امسال رو وقت بزاره برای درس و قبولی یه رشته عالی و آینده دار

۶ ماه بعداز کنکور هم برای رسیدگی به خودش

میشه یه خانم موفق و زیبا ♡ (:

باز تو اومدیاگه چرت و پرت مینویسی توجه بگیری که بیماری اگرم واقعا انقدر درگیر دخترخالتی و بهش حسادت ...

من که نگفتم کیه

مشکل شما با من چیه☹️

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

عزیزم الان شکست دخترخاله ات تو رو خوشحال می کنه؟ من مطمئنم که اون دختر خوبیه و حتما در زندگیش موفق هم میشه و ظاهرش هم اونطوری که شما توصیف کردی زشت نیست ...اینهمه حسادت بیماریه خودتو درمان کن

2825
2823
2791
2779
2792