2777
2789
عنوان

اي داد بر من😐

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 50 پست

يه فيلم ديگم بود كه پيداش نكردم 

به خانومه كلي داد و بيداد كرد 

بدتر از همه اونجاشه كه اون مرتيكع بجا اينكه اعدام بشه با وثيقه ازادش كردن

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا ک دبیرستانی بودن نمیتونستن از خودشون دفاع کنن😐😐😐

مقل اينكه١٣سالشون بوده

بعدم 

فك كن تو با همسنو سالات يجا جمعين يه معلم مياد از همجنس بازي و اينا براتون ميگه شما وسوسه نميشي؟!ما زنا حيامون بيشتره اما پسرا مخصوصا سن بلوغ اصلا تميتونن خودشونو كنترل كنن

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐
مقل اينكه١٣سالشون بوده بعدم  فك كن تو با همسنو سالات يجا جمعين يه معلم مياد از همجنس بازي و ا ...

منم شنیده بودم گفتن از بالا گفته شده اموزش بدن ک باورم نمیشه حرفشون درست دراومده 😨

من انقد حوصله ندارم   ک شوما حرف بعدیتم درسته...  
خاك كل قبرستون تو سرشون😐

وقتی دیگه به مدرسه هم نشه اطمینان کرد به کجا و کی باید اعتماد کرد آخه،خدا خودش یه داد بچه هامون برسه

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

حالا یه سری هم به بازار بزنید ببینید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چهخبر‌قیمت‌تمام‌مایحتاج‌ومیوه‌چقدرگرون‌شده‌نمی‌دونم‌چرا‌دست‌ازسر‌مردم‌بر‌نمی‌دارند‌وبرند