2777
2789
عنوان

اي داد بر من😐

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز شوهرم میخواست بره سرکارگفتم ازپیاده رو برو  با کسی هم حرف نزن زودی هم برگرد  سوال ...

پياده رو كه بدتره😐خفتش ميكنن يهو

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐
آره دیگه. وقتی تو یه جامعه ای میان مرد و زن و از هم جدا میکنن نتیجه ش میشه این!

اخه اینا بیمار جنسین 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
به خدا خنده دار نیست پسر من هنوز دو سالش نشده اما از الان انقد نگرانشم که نگو.دیگه به هیشکی و هیچ جا ...

كي گفت خند داره؟!

باورت نميشه من صبح تاحالا كه ديدم اعصاب ندارم اصلا مطمئنم شوهرم و بابام از پس خودشون برميان اما داداشم نه😐

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐
فيلمو ببين

چی شده😀

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
كي گفت خند داره؟! باورت نميشه من صبح تاحالا كه ديدم اعصاب ندارم اصلا مطمئنم شوهرم و بابام از پس خود ...

خیلی تاسف باره.خدا خودش به دادمون برسه

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
فيلما تقريبا واضحن تو مدرسه به بچها اونم تو نماز خونه تجاوز كردن بهشون فيلم نشون دادن و اينا

اونا ک دبیرستانی بودن نمیتونستن از خودشون دفاع کنن😐😐😐

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد