2821
2789
عنوان

معجون دوسین و پلی کیستیک

113 بازدید | 5 پست

بچها من کلی تحقیق کردم دیدم از معجون دوسین برای پلی کیستیک خیلیا جواب گرفتن پریوداشون منظم شد و حتی باردار شدن

من حدودا ی ساله با قرص پریودام منظمه تابحال هم قرص رو قطع نکرده بودم که ببینم بدون قرص چجوریه

این ماه دیگه قرص نخوردم قرصم مدروکسی پروژسترون بوده چون میخوام ماه بعد اقدام کنم خواستم بدون قرص منظم باشم

دوسین رو ( ترکیب یک به سه سیاهدونه اسیاب شده و عسل) تاحالا دوبار خوردم کلا یک بار شب قبل خواب و یکبار صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری موعدم دو روز دیگه بوده ولی الان پریود شدم

من فکر میکردم با نخوردن قرص و باوجود پلی کیستیک پریودم دوباره نامنظم شه فکر کنم تاثیر دوسین بوده بلافاصله و دو روز زودتر شدم

حالا تا شب ۱۱ ۱۲ سیکل میخوام ادامه بدم بعد اقدام کنم نتیجه رو بهتون میگم انشالله که جوابه

کلا بعد از قطع قرص یه مدت هورمونا منظم می مونن ،

من تجربه ی خوبی از دوسین ندارم ، قند خونمو بالا میبرد و علائم پلی کیستیکمو بدتر میکرد ، حالا شما یه مدت تست کن ببین چی میشه بدن با بدن فرق داره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشالا جواب بده. پلی کیستیک تنها راهش اصلاح سبک زندگی و رژیم و ورزشه تاجایی که میدونم

مرسی عزیزم

اره واقعا تاثیر داره چون من قند و شکر مصنوعی رو هم حذف کردم

کلا بعد از قطع قرص یه مدت هورمونا منظم می مونن ، من تجربه ی خوبی از دوسین ندارم ، قند خونمو بالا میب ...

جدی اینو نمیدونستم شاید هم اینطور باشه

من اصلاح سبک هم کردم تقریبا دو ماهی میشه اونم تاثیر داشت احتمالا

منم اقدامی ام از روز ۸ شروع کردم به خوردن (دیر تحقیق کرده بودم)دوفامد هم مصرف میکنم میترسم دوفامد نخ ...

فکرکنم در حال اقدام یعنی بعد تخمک گذاری نباید بخوریم چون خدایی نکرده موجب سقط میشه

مرسی عزیزم انشالله شماهم این ماه مامان بشی بیای خبرشو بدی😍

2825
2823
2791
2779
2792