2777
2789
عنوان

اپلاسیون

133 بازدید | 10 پست

سلام خانوما.من تو فکر زدن یه سالن اپلاسیون هستم میخواستم کسایی ک تو این حرفه هستن کمکم کنن.اول اینک درامدتون و شرایط کارتون خوبه یا ن؟بعدشم اینک برای مجوز گرفتن چ مدرک هایی لازمه؟چقد هزینه اولیتون شد برای وسیله خریدن و مجوز گرفتن؟ایا ارزشش رو داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم حتما ارزشش رو داره من سالن ندارم ولی خودم اپی کارم دقیقا هم نمیدونم چ مدرکی میخاد ولی خوب ...

با اجازه استارتر 

عزیزم شما که کارت اپی هست اون وکس هایی که نیاز به پد نداره اسمش چیه!؟ اونایی که اندازه عدس ریز هستن؟و اینکه دستگاه ذوب این وکس عدسی ها چنده؟ من میخوام برای استفاده ی خودم تو خونه بخرم

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
ینی شما توخونه انجام میدی؟

بله عزیزم.

ولی ن واس غریبه ها واس اشناها اونم رفاقتی ن پولس

ولی واس اپی خودم میرم ارایشگا

کل بدن۷۰هستش

البته اگه کارت تمیز باشه مشتریت زیاد میشه

اگرم کارت تمیز نباشه  ک عیچی

البته بهتره از قیمت پایین شرو کنی

قیمت وکس با موم هم فرق داره

بتونی ممنوعه رو خوب و تمیز بندازی مشتریت زیاد میشه

با اجازه استارتر  عزیزم شما که کارت اپی هست اون وکس هایی که نیاز به پد نداره اسمش چیه!؟ اونایی ...

عزیزم من اونایی ک اندازه ی عدس هستو نمیدونم ولی اونایی ک ب پد احتیاج نداره و برای موهای بلند و ریشه دار هستش رو وکس ذغالی میگن ک سکه ای هستش

دستگاه واس گرم کردن موم هم بزنی تو سایت مدلهای زیادی هست

کلا ک وکس رو میریزی تو ظرف پلاستیکی یا فلزی میذاری تو دستگاه موم داغ کن

عزیزم من اونایی ک اندازه ی عدس هستو نمیدونم ولی اونایی ک ب پد احتیاج نداره و برای موهای بلند و ریشه ...

مرسی گلم

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله