2821
2789
عنوان

کابوس عمل بینی

360 بازدید | 16 پست

بچه ها بعد عمل هرشب کابوس میبینم که دماغم خراب شده البته خراب که شده همش ناراحتم و غصه میخورم اما شبا هم خوابشو میبینم مخصوصا اینکه بعد بارداری میگن دماغ خراب میشه خیلی پشیمون و افسردم دماغ قبل خودمو میخوام حالا اگه خوشگل شده بود یه چیزی ولی خراب شده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هفته اول تا زمانی که گچ رو بینیم بود هر شب خوابای بدجور میدیدم ک بینیم خراب شده کجه وقتی میپریدم ...

من سه ماهه عمل کردم ولی حتی یه لحظه حس رضایت نداشتم اصلا چیزی که تو ذهنم بود و دکتر قولشو داد نشد تازه بینی من خیلی کم. ایراد بود

چند وقته عمل کردی؟ تا دوسال جا داره و بینی هی عوض میشه

درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات

ای وای چ بدولی سه ماه کمه صبر کن حتمن بهتر میشه بینیت استخونی بود یا گوشی؟؟؟

استخوانی دیگه سوراخش که تقارن نداشته باشه درست نمیشه دکتراهم الکی میگن ورم تا از سر خودشون باز کنن

ببین من یک و سال نیم عمل کردم ولی باز همچنان ورم داره و خب نسبت به سه ماه اول که خیلیییییی تغییر کرده

منم سه ماه اول فک میکردم تر شده توش صبر کن شاید برا ورمه

درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز