2821
2789
عنوان

به تنهایی خیلی عادت کردم

860 بازدید | 17 پست

حس میکنم توهم میزنم از تنهایی زیاد😂نه دوستی دارم نه خواهر نه دخترخاله ای تهش برم تو رابطه اما جای دوست رو نمیگیره نمیدونم بدیش یا خوبیش اینه که عادت کردم دیگه حوصله ادمارو ندارم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فک کنم دارم عادت میکنم 😁🫩

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

الان اکثرا عادتی ان

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل

تنهایی خیلی مخرب و آسیب زاست تو تحقیقات اخیر دانشمندان گفته بودن تنهایی زیلد باعث زوال عقل زود رس میشه حداقل هفته ای یه بار آدم نیاز داره با دوست دو سه ساعت وقت بگذرونع خرف بزنه منم یه چند سال خیلی تنها موندم افسردگی بدی سراغم اومد دوباره سعی کردم با دوستام ارتباط بگیرم ماهی یه بارم خوبه ببینمشون توام برو پارک. بانوان اینا یه دوست پیدا کن واسه خودت

شرایطتتو دارم ، نه دوستی نه رفیقی خواهر دارم ولی اصلا صمیمی نیستیم ، با خانوادم راحت نیستم ، با فامیل صحبتی ندارم سرم تو زندگی خودمه تنهایی ولی بعضی اوقات میگفتم کاش یک رفیق همیشگی داشتنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز