2821
2789

نامزدم خیلی دوست دارم اونم همینطور قبلا میگفت تو نباشی میمیرم الان اصلا انگار فازش تغییر کرده . زیر سرش بلند نشده فقط نمیدونم چرا میگه اگه نشد هم نشد.

شیش ماه پیش یه مشکلی براش پیش اومد مجبور شد از شهرمون بره تهران پیش خانوادش زندگی و کار کنه منم نیرفتم میومدم سر میزدم بهش الان یک ماهه اومدم یبار به من نگفته بیا دلم برات تنگ شده پدرمادرش گفتن بیا چرا نمیای فلان

منم سر این موضوع غر زدم و اهر گف میخای بیای بیا و من لج کردم نرفتم

تا دیروز که کلا به من زنگ نزد و بهش گفتم یه زنگ نزنی گفت عصبیم کردی خستم کردی فلان من واقعا آویزون نیستم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گذشته تاریخ است، آینده راز🕊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب کسی که داره بهت میگه نشد نشد اصن دیگه جا حرفی میمونه؟

تو از کجا میدونی زیر سرش بلند نشده

محلش نده بخوادت میاد

آری آن روز که میرفت کسی /داشتم آمدنش را باور /من نمیدانستم معنی هرگز را/ تو چرا بازنگشتی دیگر؟!..

سرد شو توعم

یمدت کلا نباش بکش کنار

ببین پیگیرت میشه یا نه از خدا میخاد

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

همین الان از خدا بخواه اگر به صلاحت نیست توی این رابطه باشی بهت یه نشونه بده

چند روز بعد نشونه رو دریافت میکنی

قدرت خدا هم تو این موارد دست کم نگیر به هیچ عنوان

معجزه میکنه برات

زیادی گله نمیکنی؟یا زنگ نمیزنی؟

نه تو یه ماه کلا دوبار غر زدم سرش اونم حق داشتم به نظرم

یه بار سر اینکه بهم تعارف نکرد از اونور دوستش و خانومش میخواستن برن من توقع داشتم بهم بگه بیا همه هستن تو نیستی فلان که نگفت

حتی زنگم نمیزنم میگم سرکاره خودش هروقت سرش خالی شه زنگ میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لج نکن توام زندگی مشترک لج کردن نداره فقط به ضرر زنا تموم میشه ، بشین باهاش منطقی صحبت کن بگو تحمل اینطور رفتارارو ندارم ببین اون چیمیگه اشکالاتتون بگید حل کنید اگه بازم رو گرفت و از این رفتارا گرفت به خانواده ها بگو

کاش میتونستم کمکت کنم ولی این اینقد مهمه ک نمیشه هر چیزیو گفت ولی منطقی فک کن یکم رفتار خودتم در نظر ...

اولا ده بار زنگ میزد کلی تکست میداد دلخور که میشدم الان اصلا براش مهم نیس انگار من بهش بدهکارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مردا كلا تک بعدين نميتونن همزمان چندتا كارو هندل كنن ي مشكل براشون پيش بياد حس ميكنن فلجن نياز به فضا دارن

بجاي بهم زدن سعي كن درک كني هرچند سخته ما نياز به توجه داريم

ولي خب زندگي بالا و پايين داره

خانوم مهندس

سرد شو توعمیمدت کلا نباش بکش کنارببین پیگیرت میشه یا نه از خدا میخاد

🤦🏻♀️از خدا بخواد میگم گور باباش

من از همه لحاظ ازش سرترم اولا اصلا باورش نمیشد با من رفته تو رابطه همیشه ترس از دست دادنمو داشت همیشه میگف تو بهم افتخار دادی باهام دوست شدی بعد که نامزد کردیم داره شروع میکنه

بره یکیو پیدا کنه هم سطح خودش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2825
2823