2777
2789
عنوان

دیشب یه اتفاقی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 75 پست
من خودم به شخصه یاد گرفتم هر قدم اشتباهم ممکنه بچه هام رو ازم دور کنه یاد گرفتم بخاطر هوس ابروی خودم ...

خب همچین افکاری در ذهنم نداشتم که بخوام یادآوریش کنم چون لحظه ای فکر خیانت به سرم نزده هرگز خدارو هزار مرتبه شکر..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همچین افکاری در ذهنم نداشتم که بخوام یادآوریش کنم چون لحظه ای فکر خیانت به سرم نزده هرگز خدارو هز ...

خوشبحالتون ک جامعه ای ک توش زندگی میکنید پر از اتفاقای مثبت هست.متاسفانه جامعه ما چشم و گوش همه رورنسبت به مشکلات باز کرده .درضمن شما ک صحبت از شک زن و شوهر اوردید برام جالب بود ک این افکار چرا توی ذهنتون جاخوش کرده بود

خیانت در هر حال منفور و دور از انسانیت  و جدانه. در پاسخ هر خیانتی وجدان نارام  وزندگی طوفانی و سرگردانیه. اکثر خیانت کنندگان سخت از راه رفتشون پشیمون میشن در واقع بعد از دنبال روی هوس متوجه میشن هوا و هوس چیه .که دیگه راه برگشتی نیست.

خوشبحالتون ک جامعه ای ک توش زندگی میکنید پر از اتفاقای مثبت هست.متاسفانه جامعه ما چشم و گوش همه رورن ...

چون اگر به تاپیکها سر بزنین متوجه نیشین خانوما به چه چیزای کوچیکی شک میکنن اینها همه اثرات این تاپیکهای بی سر و ته و بی محتواست.....جامعه ی من شاید پر از مشکل باشه ولی دنیایی که من برای خودم ساختم کاملا روشنه و به قول شما پر از اتفاقهای مثبت

شما  خیانت  از هر دو  جنس  رو  زیاد  شنیدید ؟یا از طرف اقایون؟

چه ربطی داره اقای محترم؟ یعنی واسه مردا خیانت یه چیز عادیه؟ فقط واسه خانوما ایراد داره؟

خدا با ما نشسته چای مینوشه······
چون اگر به تاپیکها سر بزنین متوجه نیشین خانوما به چه چیزای کوچیکی شک میکنن اینها همه اثرات این تاپیک ...

عزیزم شک کردن بی مورد خانمهااکثرا  دلیل بر شکاک بودن خودشون یا بقول خودمون حس تملکی ک دارن هست ربطی به این تاپیک و جاهای دیگه نداره.این ما هستیم ک نباید اجازه بدیم  مسائل و مشکلات دیگران هرچند ناچیز  بی محتوا روی زندگیمون اثر بذاره

عزیزم شک کردن بی مورد خانمهااکثرا  دلیل بر شکاک بودن خودشون یا بقول خودمون حس تملکی ک دارن هست ...

همه طرز فکرشون شبیه شما نیست....بهتره با دید خودمون برای دیگران نسخه نپیچیم من اینجا خیلیهارو دیدم که شک افتاده به جونشون خیلی دیدم متاسفانه...منم میگم باید در مورد این مسائل صحبت بشه ولی از زبون کسی که کاملا درکش کرده باشه و بشه تجربه کسب کرد نه این تاپیکهای بیخود که هیچکدوم از دو طرف ماجرا حضور ندارن و تنها چیزی که عایدمون میشه آخرش یاد گرفتن چندتا فحش جدیده...

همه طرز فکرشون شبیه شما نیست....بهتره با دید خودمون برای دیگران نسخه نپیچیم من اینجا خیلیهارو دیدم ک ...

پس با این حساب تاپیک زدن توی نی نی سایت و هرجای دیگه رو باید تعطیل کنیم .کار به این تاپیک ندارم ولی این معضل روهمه باید ازش شناخت پیدا کنن ک بیشتر حواسشون به زندگیاشون باشه نه اینکه شک کنن .این اتفاق ممکنه برا هرکسی حتی من و شماهم بیفته.پس بهتره همه اگاهیامون بره بالا تا اینکه سرمونو مثل کبک بکنیم زیر برف و خودمونو گول بزنیم

پس با این حساب تاپیک زدن توی نی نی سایت و هرجای دیگه رو باید تعطیل کنیم .کار به این تاپیک ندارم ولی ...

مواظب زندگی بودن با شکاک بودن از زمین تا اسمون فرقشه دوست خوبم...کسی که خودش تجربه داره باید اگاهی بده نه کسی که به عنوان نفر سوم داره به موضوع نگاه میکنه...من از اول مشکلم با این تاپیک بود که بحث به اینجا کشیده شد

موفق باشید❤

مواظب زندگی بودن با شکاک بودن از زمین تا اسمون فرقشه دوست خوبم...کسی که خودش تجربه داره باید اگاهی ب ...

منم نظرم روی شک داشتن نبود .شما گفتید خانمها شک به دلشون میفته به این منظور گفتم.ادم موفق  کسیه ک مواظب داشته های زندگیش باشه و همیشه فکر خطرات احتمالی رو بکنه.

همچنین شما دوست عزیز.براتون ارزوی موفقیت دارم

شما  خیانت  از هر دو  جنس  رو  زیاد  شنیدید ؟یا از طرف اقایون؟

دوطرفه وقتی دوتا ادم متاهل خیانت  خیانت میکنن یه طرف قصیه خانم و ی طرفش اقا دیگه

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

عزیزم متاسفانه منم کسی رو میشناسم که با وجود زن و سه تا بچه. با یه دختر جوون دوست شده .زنش هم چند بار متوجه این رابطه شده ولی الکی گفته دختره مزاحممه ونمیخوامش و از این جور حرفا ولی باز بعد یه مدت مخفیانه رفاقتشو با اون دختر ادامه داده

🖍️ امیدوارم آرزوهاتون خاطره بشن 🥰