2777
2789
عنوان

كساني كه مديريت ميخونن يا خوندن ميشه بياييد

| مشاهده متن کامل بحث + 5049 بازدید | 36 پست
منم دولتی مدیریت خوندم چرا تو ازمونا شرکت نمیکنی

ن من مدیریت نیستم 

کلا گفتم برا همه رشته ها 

شما با آزمون قبول شدی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دولتی مدیریت خوندم چرا تو ازمونا شرکت نمیکنی

شما یه نگاه به شرایط استخدامی ها بنداز؟سالی یکی دونفر،اونم نیمی از جایگاه به فرزندان جانبازان و ایثارگران.من که هرچی شرکت کردم نفهمیدم کیا رفتن سر کار

ن من مدیریت نیستم  کلا گفتم برا همه رشته ها  شما با آزمون قبول شدی

من چندسال پیش ازمون بانک ملت قبول شدم ولی یه مسایلی تو زندگیم پیش امد که مجبور به انتخاب شدم یه طرف کار یه طرف زندگی منم نرفتم با این که میدونم تصمیمم کاملا درست بوده اما بعضی وقتا  واقعا حسرتشو میخورم 

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
من چندسال پیش ازمون بانک ملت قبول شدم ولی یه مسایلی تو زندگیم پیش امد که مجبور به انتخاب شدم یه طرف ...

حیف شد واقعا 

موفق باشی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم مدیریت دولتی و صنعتی سختن ولی بازرگانی راحت تره به نظرم.کمی ریاضیشون خوب باشه در حد جبر و حساب ...

مافقم اگه رشته دبیرستانشون انسانیه مدیریت بازرگانی بهترین انتخابه

عزیزم مدیریت دولتی و صنعتی سختن ولی بازرگانی راحت تره به نظرم.کمی ریاضیشون خوب باشه در حد جبر و حساب ...

ممنون از راهنماييت انشالا كاري در شان خودت پيدا ميكني عزيزم

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧
من چندسال پیش ازمون بانک ملت قبول شدم ولی یه مسایلی تو زندگیم پیش امد که مجبور به انتخاب شدم یه طرف ...

ای بابا کسی کارو ول میکنه بخاطر زندگی!من الان بگن زندگیتو ول کن برو سرکار میگم اییییی جان!چون الان خونه دارم بشدت احساس شکست میکنم.بچه دارم نمیشم.انگار هیچی به هیچی

حیف شد واقعا  موفق باشی

ممنون ازمونا رو شرکت کن انشالله جواب میگیری بیشتر همکلاسیام با ازمون قبول شدن شاغل اند یکی رو میشناسم شش هفت سال ازمونای مختلف شرکت کرد تا بالاخره قبول شده

البته چون سابقه كار داره. يعني تجربي كارو بلده فقط مدرك نداره

به نظرم ایشون که میخان وقت بذارن مدرک بگیرن بهتره بهش علاقه داشته باشن و در رابطه با کارش باشه این خیلی منطقی تره 

به نظرم ایشون که میخان وقت بذارن مدرک بگیرن بهتره بهش علاقه داشته باشن و در رابطه با کارش باشه این خ ...

خيلي به درس خوندن علاقه داره ولي رشته اي كه الان به دردش بخوره مديريته قبلا حسابداري دولتي ميخوند كه نصفه موند

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧