2821
2789
عنوان

همسر رفیق باز

1437 بازدید | 30 پست

سلام خانوما یه مشورت خواستم بهم بدین

شوهر من یه دوست داره از دوران خدمت

خانوم رفیق شوهرم دائم تو پیوی شوهرم میچرخه

آهنگ پروفایل همسرمو بر میداره تو پروفایل خودش میزاره

پیوی همسرمم شخصی هس همش هی درخواست میده

به شوهرم گفتم قبول نکنه درخواستشو شهرشون هم از شهر ما دوره حدود ۲ ساعت خونه رفیق همسرم از شهر ما فاصله داره یا ما میریم خونشون آهنگای پروفیل همسرمو پلی میکنه خیلی پر رو و بد دهن هم هس حرفای خیلی رکیک هم میزنه شوخی های 18 هم تو جمع میکنه به شوهرم میگم نریم خونشون من از زن رفیقت خوشم نمیاد یا اگه میری خودت تنها برو میشینه گریه میکنه میگه بیا بریمم خیلی کلافم شوهرم میگه زن رفیقش چیزی تو دلش نیس میگم رو تو کراش داره میگه صدتا بهتر از اون هم بیاد من تف تو صورتشون نمیندازم چه برسه باهاشون رل بزنم من میخوام رابطشون قطع بشه دیگه رفت و آمد نکنیم اما شوهرم رفیقشو خیلی میخواد

فاصلتون دوره و تند تند همو نمیبینید

مردام ب این چیزا توجه نمیکنن تو حساسش نکن ک کردی

بعدمممکنه بخواد دوست شوهرشو بهتر بشناسه فقط همین

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه زن پررویی بهش اخم و تخم کن بگو ببخشید شما بجز این آهنگا آهنگ دیگه ای ندارید گوش کنید؟

تنهایی دلیل بر بودن با افراد بدردنخور نیست همانطور که گرسنگی دلیل بر خوردن غذای آلوده و مسموم نیست

وقتی یکی ازارت میده خب ازارت میده حق با شماست فامیل درجه یک نیست که بگی نمیشه کاریش کرد

الان شوهر دوست شما حرکاتی میکرد ک شوهرت نمیپسندید شوهرت زمین و زمانو بهم میدوخت

به نظرم رفتی اونجا یه جور رفتار کن زنه بفهمه سرجنگ داری تیکه بنداز اخم کن

فاصلتون دوره و تند تند همو نمیبینیدمردام ب این چیزا توجه نمیکنن تو حساسش نکن ک کردیبعدمممکنه بخواد د ...

شما دوست شوهرتونو با پروفایلو ست کردن اهنگ میشناسین؟ اره گول بزنین خودتونو افرین

تخیلی

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز