ناز_پریا مدیر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 65 عنوان ندارد | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 53 پست اونقدر حالم بده ک فقط گفتن چرت و پرت کمکم میکنه 1397/03/08 | 04:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_ati عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 13293 دوس داره خواننده داشته باشه🙄 اها راس میگی خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
ناز_پریا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 65 من هوس باز تر از اون مردااممممخودمممم ب همکارممم نخ دادمممممکسیو ملامت نکنیدولی مستحق این همه درد نیستم
pariyaiii عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 1148 خدا کو کجاست منو نمیگیره تو اغوشش تا پناهم بشه کوووو کجاست بیاد بغلم کنه نوازشم کنه بگه پشتتم ... خدا همیشه هست.همیشه گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد خیام💗
afsaneeeh عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4352 همکارتو با من؟؟شما همسر داری ..پس نقش همکار چیه؟؟بیشتر توضیح بده
ناز_پریا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 65 با بی پناهی تماااااممممم با امید زیاد برای کمک ب زندگی ام رفتم سراغ مرد بعدی و کلی حرف زدمحالا چیکجا پناه بگیرممممم
pariyaiii عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 1148 من هوس باز تر از اون مرداامممم خودمممم ب همکارممم نخ دادممممم کسیو ملامت نکنید ولی مستحق ای ... همیشه جای برگشت هست.خدا مهربانترینه مهربانانه.از فردا آدم خوبی باش همسر خوبی مادر خوبی.گذشته درست شدنی نیست اما آیندتو الانتو بساز گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد خیام💗
ناز_پریا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 65 همکارم مرده نزدیکش شدم شاید عقده هامو تسلی ببخشههمکارمم زن دارهدردم یکی دو تا نیسهرزه بودم لابدحالا ی هرزه ب ناکجا رسیده
pariyaiii عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 1148 نمیدونم چی بگم خدا از گناهانت بگذره گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد خیام💗
ناز_بانو_جان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 1290 درست تو لحظه ای که فک میکنی تهشه و نابود شدی، متولد میشی........... شروع خوبی داشته باش و از گذشته عبرت بگیر... ...
ناز_پریا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 65 شاید فقط مادر بودنه ک ترمزمو کشیده والا این همسر مهربان کور مناین شوهر خنگ مننععع فک نکنمممم هیچ وقت بفهمه
طلابانو عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 31 حالا باید بشینم کنار بچم و فکر کنم چی میشه اگه من نباشم و با برچسب مادر خودکشی کرده اش میتونه تا اخر ... خودکشی این چ حرقیه عزیزمضعیف نباش....گرگ باش...میزدی تودهنشون محکم وایسا چون بچت تواین جامعه ای که امنیت نداره پشت وپناه میخواد یتورومیخواد تا مثل کوه پشت وپناهش باشیجمع کن خودتو گلم.......مردای هرزه مثل آشغال میمونن که باید بندازی تو سطل زباله...
ناز_پریا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 65 من گناهی نکردم ک شماها هم نکرده باشیدملامتمم کنید حق دارید توی همین جامعه ی پر از سرزنش و پر از سرپوش و پر از عقده بزرگ شدیم همه
ناز_بانو_جان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 1290 با خدا معامله کنچشم رو هر گناهی ببند تا زندگی الآنت برات شیرین تر از عسل شه... ماه رمضون دررررست وقت این چیزاسهمین که تو این ایام به تهش رسیدی ینی هواتو داره خدا...میخواد مشمول رحمتش کنه... ...
ناز_پریا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 65 نمیفهمم خدا رو الانواقعا میگممن روزه هامم گرفتم نمازمم خوندما کم و بیشولی کو باید برم ب پاش بیافتم خب بیاد منو بکشه بیرونهمیشه من یک عمر اصولمو داشتم حالا ی بار بهم ریختم چرا نمیاد کمکمکوش پس