2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کو کجاست منو نمیگیره تو اغوشش تا پناهم بشه کوووو  کجاست بیاد بغلم کنه نوازشم کنه بگه پشتتم ...

خدا همیشه هست.همیشه

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
من هوس باز تر از اون مرداامممم خودمممم ب همکارممم نخ دادممممم کسیو ملامت نکنید ولی مستحق ای ...

همیشه جای برگشت هست.خدا مهربانترینه مهربانانه.از فردا آدم خوبی باش همسر خوبی مادر خوبی.گذشته درست شدنی نیست اما آیندتو الانتو بساز

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

نمیدونم چی بگم خدا از گناهانت بگذره 

حالا باید بشینم کنار بچم و فکر کنم چی میشه اگه من نباشم و با برچسب مادر خودکشی کرده اش میتونه تا اخر ...

خودکشی  این چ حرقیه عزیزم

ضعیف نباش....گرگ باش...میزدی تودهنشون   

محکم وایسا چون بچت تواین جامعه ای که امنیت نداره پشت وپناه میخواد یتورومیخواد تا مثل کوه پشت وپناهش باشی

جمع کن خودتو گلم.......مردای هرزه مثل آشغال میمونن که باید بندازی تو سطل زباله...

با خدا معامله کن

چشم رو هر گناهی ببند تا زندگی الآنت برات شیرین تر از عسل شه... 

ماه رمضون دررررست وقت این چیزاس

همین که تو این ایام به تهش رسیدی ینی هواتو داره خدا...

میخواد مشمول رحمتش کنه... 

... 

نمیفهمم خدا رو الان

واقعا میگم

من روزه هامم گرفتم نمازمم خوندما کم و بیش

ولی کو 

باید برم ب پاش بیافتم 

خب بیاد منو بکشه بیرون

همیشه من یک عمر اصولمو داشتم حالا ی بار بهم ریختم چرا نمیاد کمکم

کوش پس