2821
2789
عنوان

یه لباسی میخوام خیلییی نازههه

1036 بازدید | 16 پست

بچها پریشب رفته بودم بازار دیدمش،اونموقع زیاد به چشمم نیومد ولی وقتی اومدم خونه تا صبح تو فکرش بودم من هیچوقت برا هیچی انقد التماس نمیکردم به کشی که برا این لباسه به مامانم اینا التماس میکنم

اخه تاحالا مثلشو ندیدم میترسم بخرنش کلا دوتا ازش بود

یه شومیز کراپ نخی سفید گلگلی با دامن ستش،حدود۳/۴تومن بود فکر کنم

این هزینه برا ما زیاده واقعا

ولی الان دو روز گذشته حتی به خاطرش گریه کردمممم دیشب انقد گریه کردم براشششش

میخوامشششش

ازونطرفم سفید نگهداریش سخته هی لکه لکه میشه

ولی خب به هر حال من میخوامش

زیادم کاربردی نیست برام ولی خب لباس به اون خنکی ندارممم نیاز دارممم دلم میخواد برا مهمونی بپوشمش زیادم مهمونی نمیریم

به نظرتون منطقیه سکه الیزابتمو یکیشو بفروشم لباسه رو بخرم؟

@niniyar خدایی زود منتشر کن میخوام نظر بپرسم برم بخرمش

خیلی هیجانی تصمیم گرفتی

مطمئنم بخریش بعد دو روز خودت از خریدش پشیمون میشی

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوخخیییی

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

امیدوارم ک بخریش و بپوشیش و ذوق کني :))

زندگي فاصله ي بین نفس هایت نیست، فاصله ي بین لحظه هايي است ک نفست را بند مي آورد/ ب این فکر ميکنم ک ما چقدر شبیه درختاي خیابونیم. ریشه در خاکي ک خودمون انتخاب نکردیم، شاخه ها تو هوايي ک مال ما نیست، برگامون زرد میشه از غمي ک اسم نداره. هر کي رد میشه نگاهمون ميکنه، فکر ميکنه فقط یه درختیم. هیچکي نميدونه چقدر دلمون ميخواد بریم، ولي ریشه مونو کنده ان توي این خاک/ تحمل بزرگان بچه سال، از تحمل بچه ها برام سخت تره/ یهویي فهمیدم آدمیزاد چقدر عجیبه. ب چيزي ک نداره فکر مي کنه، ب چيزي ک داره فکر نمیکنه/ مسئله این نیست ک یه انسان چقدر باهوش یا موفق باشه، مسئله اینه ک اگه ذهنش از کنترل خارج بشه، کسي میتونه جلوش رو بگیره !؟ / شیطان واقعي انسان هان. انسان ها نفرت میسازن، دشمن میتراشن و بعد اسمش رو <عدالت> میذارن! بعدها خودشون تبدیل ب چيزي شدن ک حتي شیطان هم از اون وحشت داشت! شاید حقیقت تلخ همین باشه ک، وقتي انسانیت بمیره، هیچ هیولایي لازم نیست/ از یه جايي وسطش فهمیدم دارم تو دنيايي نفس میکشم ک امنیت فقط یه خیال کوتاهه. جايي ک سکوت میتونه حکم مرگ داشته باشه و یه لبخند معنیه خیانت! / شاهرخ مسکوب: گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم، گفتم اي کاش مرده بودیم و نمي دیدیم./ خوني ک روي این خاک ریخته رو هیچ باروني نمي تونه بشوره، اشکي ک روي این گونه ها خشک شده رو هیچ دستي نمي تونه پاک کنه، درد و خشمي ک روي این قلب ها نشسته رو هیچ گذر زماني نمي تونه پاک کنه...

ببین اینو که بخری ذوقش از سرت میپره بعدن

دو چیز انسان را از انسانیت دور می کند: 1_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...2_فریاد...وقتی که باید سکوت کرد._شاید اشتباه از آنجا آغاز شد که حق با اکثریت بود؛اکثریت اگر دانا بودند که دنیا اینگونه نبود.

سکه الیزابت چیه

خیلی ذوق داری سکه چیه بفروش بخرش بپوشش کیف کن

۱۴۰۵/۲/۷ خدای بزرگم کمکم کن لطفااااا برای حاجت رواییم دعا کنید به چیزی که میخوام برسم🥲💗 ۱۴۰۵/۲/۱۳ یعنی میشه که بشه ؟ خدای مهربونم یکاری کن منم تاریخ بزنم همینجا بنویسم شدد شد💔

میدونم خیلی دوستش داری ولی زیاده هزینه اش نه نفروش به نظرم ازش عکس بگیر اگر میشه، وضع مالیت که بهتر ...

اخه خیاط اونجوری که من میخوام نمیدوزه

من دلم همونو میخواد

اصن نمیدونم پارچشو از کجا بگیرم خیلیییی خاص بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز