2777
2789
من بعد دوسالگی گرفتم، نذر کردم اول برای حضرت علی اصغر علیه السلام شیر بگیرم بدم راحت از شیر گرفته شد

ینی اول شیر نذری دادید؟

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاتل جون بچه ات وزنش خوبه غذا خوب میخوره

وزنش15 ی روزمن خوب میخوره ی روز معمولی اخه شیر خودمم دیگه خیلی وقت دار نیست

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

من وقتی ازشیرگرفتم دخترمو روز اول وقتی گفتم اوف شده گریه کرد کباااااب شدم 😢😢😢همش میومد مثلا نگاه میکرد (چون گفته بودم اوف شده) همش لباسمو میزد بالا میگفت بببنم اوف شده بعد چشاش پرمیشد بغض میکرد ... روز دوم مراسم ختم رفته بودیم اونجا بابچه ها سرگرم شد یادش رفت ولی تامیدید یکی داره شیر میخوره میومد پیش من بغض میکرد خودم گریم میگرفت😢😢😢دیگه ازروز سوم کلا یادش رفت ولی طفلک دخترم خیلی اذیتم نکرد 😢😢😢😭😭😭😭

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤

من خیلیدلم کبابه واسه بچم وقتی از شیر گرفتمش تورخدا اشتباه منو نکنید من یددفعه در عرض دوشب با صبرزرد گرفتم هم بچم گریه میکرد مثل ابر بهار هم خودم اما دیگه مجبور بودم راهی که رفتم برم خیره نشه شماها حتما به مرور بگیرید اول در طول روز بعد شب من خیلی ناراحتم 

من خیلیدلم کبابه واسه بچم وقتی از شیر گرفتمش تورخدا اشتباه منو نکنید من یددفعه در عرض دوشب با صبرزرد ...

عزیرم طفلی ،اخه گلم اون طوری هم سخته اخر باز هی میان سراغ شیر خوردن

باشه مگه بچه چند سال از آدم شیر میخواد دیر یا زود ازش گرفته میشه یکم عزیزم صبور باش عوضش یه عمر عذاب ...

عزیزدلم من حرف ندارم دندوناش خراب شده درد من اینه وگرنه  تا دوسال میدادم

ینی اول شیر نذری دادید؟

نه نیتش را کردم که بچم راحت از شیر گرفته بشه بعد نذرمو ادا کردم، راستش اول هم که خواستم برای اولین بار بهش شیر بدم نذر حضرت علی اصغر علیه السلام کردم که راحت شیر بخوره و اذیت نشم آخرشم که خواستم بگیرم از شیر گفتم خدا یا همون جور که اولش راحت شیر خورد الانم راحت ول کنه، اصلا بهونه و گریه نکرد، هر دو تا دخترام همینطور بودند با وجودی که در طول دو سال فقط شیر خوردند و خیلی وابسته بودند اصلا غذا نخوردند تو دو سال ، در حدی که فقط شیر سیرشون میکرد غذا را تفننی می‌خوردند همه می‌گفتند چه جوری از شیر میخوای بگیریش؟! ولی خدا راحت و آسان کرد برام الحمدلله