2777
2789
نه نیتش را کردم که بچم راحت از شیر گرفته بشه بعد نذرمو ادا کردم، راستش اول هم که خواستم برای اولین ب ...

دختر من داره دوسال و نیمش میشه و من درگیرم هنوز

پس منم دست به دامن آقا علی اصغر بشم

یا اباصالح المهدی! هرشب که انتظار تو را میبرم به روز،،،، شرمنده ام که بی تو نفس میکشم هنوز
من خیلیدلم کبابه واسه بچم وقتی از شیر گرفتمش تورخدا اشتباه منو نکنید من یددفعه در عرض دوشب با صبرزرد ...

من الان رسیدم ب مرحله فقط شبا همون شبم ب جای کل روز نخوردنشو درمیاره ها

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی ازشیرگرفتم دخترمو روز اول وقتی گفتم اوف شده گریه کرد کباااااب شدم 😢😢😢همش میومد مثلا نگاه ...

الهی بچه منم همینه همچین بغض میکنه هرکی رو هم میبینه می ره چوقولی میکنه با همون بغض

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  
الهی بچه منم همینه همچین بغض میکنه هرکی رو هم میبینه می ره چوقولی میکنه با همون بغض

طفلک  

دختر من دستاشو نشون میده میگه ببین چه کوچولوی من هنوز بزرگ نشدم

یا اباصالح المهدی! هرشب که انتظار تو را میبرم به روز،،،، شرمنده ام که بی تو نفس میکشم هنوز

پسر من خیلی وابسته بود. ولی يه روز تلخ کردم اومد يه زبون زد بدش اومد ديگه نخورد. چند باری راه رفت گفت خرابه و تموم شد. اصلا هم گریه و بداخلاقی نکرد. خیلی راحت کنار اومد خدا رو شکر. 20 ماهش بود.