2789
عنوان

درگیر اکسمم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 40 پست
تو مثل خواهرمی خو الان دیدم یکی گفته برو سراغ نکست چی میشه اگه بری فکر میکنی درسته1؟ معلومه نههههه خ ...

مرسی نظرت گفتی

اصلا من میگم همه اینا به کنار با احساسات اون نفر سوم بیچاره بازی میشه دیگه مگه اون ادم نیست

بهتره به خودم زمان بدم خودم خودمو بکشم بالا نه پسر مردم ...

ابجی قشنگم واقعا ممنونم روزمو ساختی

رابطه یک قانون طلایی داره سیسی تا وقتی هنوز دربارهی قبلی صحبت میکنی با احساس خشم دلتنگی اشک یا حتی ح ...

هوم موافقم خیلی ممنونم صبحی اینقدر واسم وقت گزاشتی وراهنمایی کردی icon

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظرم یه هدفی تو زندگیت انتخاب کن و روی پل رسیدن به هدفت راه برو

اونجوری ذهنت درگیر کار و بارت میشه نه اکسو نکست

بعدشم هر بار یادش افتادی بدون اون ازت خوشش نمیومده و بهت خیانت کرده حتی اگه اکست هم خودش برنگرده باشه و اکسش کرم ریخته باشه بازم اونو یعنی دوست داشته

وای من الان دیدم پسریچطووورییییی خیانت اولو بخشیدی همچین حماقتی فقط کار دله

برای اینکه به قول شما حماقت کردم، متاسفانه دوستش داشتم و به جای مغزم با قلبم تصمیم گرفتم و بخشیدمش

فکر میکردم عوض شده، نگو برگشته دوباره همون کارو باهام بکنه آدمی که من براش جونمو میدادم، در عوض تو زندگیش هیچ ارزشی نذاشتم و براش بازیچه و سرگرمی بودم فقط

تا خودت نخواهی نمیشه.وقتی ارزشت رو در حد یه آدم شکست خورده میدونی که نقشه هر جور دلشون میخواد باهات ...

ببین حرف حرف دله ربطی به لباقت نداره من چشممو رو خیلی چیزاش بستم

برای اینکه به قول شما حماقت کردم، متاسفانه دوستش داشتم و به جای مغزم با قلبم تصمیم گرفتم و بخشیدمشفک ...

بیا خودمون گول نزنیم ادمای عوض نمیشن نه خودشون نه ذاتشون هی شانس دوباره ندیم تا دوباره با روش جدید با روانمون بازی کنن .... متاسفم افتادی دست همچین ادم تاکسیکی ولی ذاتش خراب بود

برای اینکه به قول شما حماقت کردم، متاسفانه دوستش داشتم و به جای مغزم با قلبم تصمیم گرفتم و بخشیدمشفک ...

بزار اینو بگم خیالت راحت شه
هیچوقت خوشبخت نمیشه چون تنوع طلبه سیر نمیشه . هیچوقت خوشبخت نمیشه چون کارمای کاری که با تو کرده رو میده

اسیاب به نوبت :)

اره بابا کات کردیممنتهی واقعا دردناکهکل زندگیم درگیر این بودم ادمایی که دوسشون داشتمو فراموش کنم

ببین خوشگلم بعضی وقتا باید احساساتتو فراموش کنی لیاقتتو به یاد بییاری

بزار اینو بگم خیالت راحت شههیچوقت خوشبخت نمیشه چون تنوع طلبه سیر نمیشه . هیچوقت خوشبخت نمیشه چون کار ...

من آدم کینهای نیستم که بگم خداکنه تا آخره عمرش بدبخت بشه و یه روز خوش نبینه و این حرفا، ولی دلم میخواد کاری که با من کرد، شده حتی کوچیک یا نزدیک بهش، برای خودش اتفاق بیوفته تا برای یه لحظه هم شده منو درک کنه ببینه چه حسی داشتم وقتی داشت این بلا رو سرم میاورد

من آدم کینهای نیستم که بگم خداکنه تا آخره عمرش بدبخت بشه و یه روز خوش نبینه و این حرفا، ولی دلم میخو ...

ببین چه تو بخوایی چه تو نخوایی تاوان کاری که با تو کرده رو میده دیر و زود داره سوخت و سوز نداره