2821
2789
عنوان

دختر مجرد بیاید چهل نفر

315 بازدید | 9 پست

بچها این چله فوق العاده مجربه ولی خب فقط باید اسم ۴۱نفر کع اخریش خودت باشی دعا کنی و در یه زمان معین حالا بعد نماز ۴۱بار حمد به نیت ۴۱دختر مجرد و یه ایه بعدش بخونی و برا دخترا مجرد دعا کنی و همیشه ام گفتن که اول در حق دیگران دعاکنید بعد خودتون

وخیلی اسونه اصلا سخت نیست بعد نماز مغرب ۴۱بار حمد تا ۴۱روز ادامه میدین شاید ۱۵دیقه وکمتر وقتتون رو بگیره

و فوق العاده مجربه و حاجت خودش و دیگران براورده میشه حالا هرکی خواست بیاد این چله رو برداره و اینکار بکنه و در حق ۴۰دختر مجرد دعا بکنه

هرکی خاست چله برداره تایپک بروز کنیم و دوباره اسامی جمع کنیم و شرایطش رو براش کااامل تر توضیح بدم

درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات

من میخوام

سلام عزیزم چله برمیداری؟

درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من میخوام

چله رو برمیدارین

من میخوام

چله برمیدارین؟

اسم ۴۱نفر از خانم های مجرد را می نویسید تو کاغذ باید توروز۴۱بار سوره حمد بخونه و لیست رو داشته باشه و هنگام خوندن حمد به نیت هر فرد از ته دل براش دعا میکنه ولی اصلا صحبت نمیکنید بین سوره حمد بدون فاصله و پشت هم فقط تو دلتون برا اون فرد

اخرین حمد از این ۴۱تاحمد رو به نیتخودض بخونه یعنی خودش رو اخر لیست بنویسه هر روز هو بعد از۴۱بارخوندن حمد ۱۳بار این دعارا بخواند

یامفتح فتح یا مفرج فرج یا مسبب سبب یا میسر یسر یا مسهل سهل یا متمم تمم و حسبنا الله و نعم الوکیل

تا ۴۱روز ادامه دهد.

و اینکه هر روز در یک زمان معین یا بعد نماز صب و یا بعد نماز مغرب

و ترک گناه کند

اولین بارع میشنوم

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز