2821
2789
عنوان

یک ماه هرروز پریودم وااای

326 بازدید | 8 پست

یک ماهه ک هرروزش پریودم واقعا از لحاظ روحی و جسمی خیلی داغونم🙂🥲🫠

دکتر بهم قرص دوفامد و اسپیرونولاکتون و بایوفم داد ک خونریزیم قطع بشه اما بجاش بیشتر کرده خونریزیم رو انگار تازه پریود شدم

دکترم گفته اگه تا دو هفته دیگه خوب نشدم نمونه برداری بشم

تروخدا از مصرف این داروها تجربه ای دارین؟؟؟

چرا من خونریزیم زیادتر شده؟؟؟

دیگه خسته شدم واقعا نمیخوام برم نمونه برداری

از طرف دیگه م قطع نمیشه🫠🫠🫠

طبیعیه ک زیادشده خون ریزی ؟؟

@niniyar تاپیکمو تایید کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از تنبلی تخمدان هست ،

من خودم دو سه بار اونجوری شدم قبل از عروسی هم 40 روز پریود بودم رفتک دکتر امپول نوشت قطع شدم پریودامم همیشه نامنظمه و الان یکساله اقدام ب بارداری هستم

دختر تورک زبان... خدا جونم میدونم هستی میدونم میبینی خودت برامون نی نی بفرست از آسمونا قول میدم قدرشو بدونم 😍🙏مرسی که هستی خدا جانم ، این متن رو امروز تاریخ ۱۴۰۵/۲/۱۵ مینویسم، ب امید بی بی چک مثبت😍 اون روز بهترین روز زندگیم میشه خدایاا ذوقمون کور نشهه به امید خودت❤️

این مسئله چیزی نیس که اینجا راهنمایی بشی عزیزم حتما برو متخصص زنان راهنماییت کنه و هرچی میگه گوش بده ...

خب قرصایی ک دکتر بم داده بجا اینکه خوب بشم بیشتر شده گفتم شاید این داروها کسی باشه تجربه ای ازش داشته باشه که شاید خون ریزی رو زیاد کنه و بعد ی مدت قطعش کنه خودم ک اینجوری فکر میکنم

برام دعا کن خوب بشم خیلی بهم ریختم بخدا🫠🙏

عزیزم از تنبلی تخمدان هست ، من خودم دو سه بار اونجوری شدم قبل از عروسی هم 40 روز پریود بودم رفتک دکت ...

یعنی برای بچه دار شدنمون هم به مشکل میخوریم؟!؟🫠هوووف

یعنی برای بچه دار شدنمون هم به مشکل میخوریم؟!؟🫠هوووف

بلع باید تحت نظر پزشک باشه من ۶ ماهه تحت نظرم دیروز هم سینال اف تجویز کرده امپول

دختر تورک زبان... خدا جونم میدونم هستی میدونم میبینی خودت برامون نی نی بفرست از آسمونا قول میدم قدرشو بدونم 😍🙏مرسی که هستی خدا جانم ، این متن رو امروز تاریخ ۱۴۰۵/۲/۱۵ مینویسم، ب امید بی بی چک مثبت😍 اون روز بهترین روز زندگیم میشه خدایاا ذوقمون کور نشهه به امید خودت❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز