2821
2789

قضیه چیه قبلا میشد هر ساعتی از شبانه روز تاپیک زد الان بیشتر وقتا نمیشه قبلا تاپیک سریع منتشر میشد الان تحت بررسی قرار میگیره چیشده؟؟

اینجام شده شاد😑

ضمنا الان خانوما خیلی شاکی هستن میگن مردا زیاد درخواست میدن قضیه چیه؟ چند سال پیش که من اینجا بودم این شکایت زیاد مطرح نمیشد قضیه چیه؟ مردای سایت چیکار میکنن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ضمنا الان خانوما خیلی شاکی هستن میگن مردا زیاد درخواست میدن قضیه چیه؟ چند سال پیش که من اینجا بودم ا ...

بله متاسفانه الان من پنج تا مرد بهم درخواست دادن دیشب تا حالا واقعا نمیدونم چی میخوان از آدم!!!!!!

هر تیره شبی را سحری است،صبر کن... 🌱

حرفت شبیه اینایی هست که تازه از زندان اومدن بیرون 😂

😂آخه سالهاست اینجا نبودم خیلی عوض شده. برام جالبه همون اول که اومدم بدون اینکه تاپیکی زده باشم کلی درخواست دوستی اومد هیچ کدومو نمیشناختم بعد دنبال رفیقام گشتن هیچ کدوم نبودن و سایتم داغون شده☹️ تعداد تاپیک ها هم خیلی کمتر شده اون موقع هر ثانیه یه تاپیک جدید میومد ضمنا خیلی هم از آقایون شاکی هستن نمیدونم قضیه دقیقا چیه. خلاصه سایت کامل عوض شده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز