2777
2789
سلام دوستان ،شکل یاهمون مورفولوژی همسرمن دو هست ،تحرک 42،تعداد450میلیون  آیا بااین شرایط میتون ...

عزیزم اگر با دکتر پیش بری بهت ویتامین و تقویت و امپول میدن

یا نهایتا iui  یا ivf

اگر با طب سنتی پیش بری میگن خرنوب یا مغزیجات یا تجویزای گیاهی خودشون

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریزم بعضیا مثل من هایپر میشن ولی چون رژیم غذایی ک دکتر گفت رو انجام دادم شکمم اب نیاورد و دردم در ح ...

باشه خیلی ممنون اره ازترسم ترچی دکتربرام بگه رژیم رو رعایت میکنم تااب نیاره میگن خیلی سخته تلخیه اش.خدابه حق این ماه عزیزبه هممون رحم کنه وجوابمون روبده ازوقتی ای یوای ام منفی شدخوشحالم دارم بخدابیشترنزدیک میشم هرچی خدابخوادهمون میشه

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
برای ازمایشش پژوهشگاه رویان میره برای درمانش مطب شخصی میره

ن کلا همه چیز ی جاس درمانگاه سونو، ی مجمتمعه همه چی توشه

مثل همس ولی تا ۳ ماه امپول داری . اینکه هروز باید تو شرایط استراحت یکی بیاد امپولاتو بزنه یکم ادم سخ ...

زدن امپول راحته دور ناف و...روهم برام همسرم میزنه توخونه نمیرم درمونگاه

بنطر من سعی کنید بری مراکز خوب . و خصوصی. چون این کار خودش به اندازه کافی سخت و خسته کنندس. شنطدم مراکز دولتی شولوغ و بهم ریختس. و اینکه من دوستی دارم که چندین بار داره انتقال میده تو دولتی و منفی میشه. میگه پرستارا میان برامون انتقال میدن. و الان مجبوره بقیه جنینارو همونجا انتقال بده چون بهش تحویل نمیدن ببرن مرکز دیگه ای. در صورتی که من روز انتقال یکی از بهترین متخصصا اومد برام انتقال داد

باشه خیلی ممنون اره ازترسم ترچی دکتربرام بگه رژیم رو رعایت میکنم تااب نیاره میگن خیلی سخته تلخیه اش. ...

ان شالله عزبزم

من راضیم ب رضاش شاید حواب منفی منم خیر،و حکمتی توش،بوده

هر سوالی داشتی بپرس گلم

و فقط استرس نگرانی تنها دلیل منفی شدن این راه فقط توکل بخدا و ارامش

عزیزم اگر با دکتر پیش بری بهت ویتامین و تقویت و امپول میدن یا نهایتا iui  یا ivf اگر با طب سن ...

یه مدت خرنوب استفاده کرد ،دوماه 

عسل به مدت دوماه 

الانم ویتامین C

B12

استفاده میکنه،امیدی هست؟؟؟

یه مدت خرنوب استفاده کرد ،دوماه  عسل به مدت دوماه  الانم ویتامین C B12 استفاده میکنه،ا ...

این ویتامینا عالیه

ی اقایی هست طب سنتی مردایی ک عقیم بودن یعتی اسپرمـ صفر رو کاری کرده باردار شده زناشدن

ان شالله عزبزم من راضیم ب رضاش شاید حواب منفی منم خیر،و حکمتی توش،بوده هر سوالی داشتی بپرس گلم و ...

نه نه من استرس منفی شدن ندارم چون بنارومنفی میزارم من فقط ترسم میادازاتاق عمل ازبچگیم فوبیادارم یادمه میخواستن لوزمه ام روعمل کنن خودموکشتم باگریه نزاشتم برم اتاق عمل.😁😁😁اره همون خوبه توکل کنیم بخداماتلاشمون روکنیم بقیه اش دست خدای مهربونه

راستی منم هایپر شدم و انتقالم افتاد ۳ ماه بعدش اما نتیجه خوب بود و باعث شد تعداد جنینام زیاد بشه ‌ال ...

چه خوب ایشالله یه بارم میری میزاری دوباره یه همراه برای کوچولوت میاری

این ویتامینا عالیه ی اقایی هست طب سنتی مردایی ک عقیم بودن یعتی اسپرمـ صفر رو کاری کرده باردار شده ز ...

انشاالله بتونم طبیعی بارداربشم چون واقعاهزینه ی شش هفت میلیون پول آی وی اف نداریم 😔😔

علت زیاد شدن  و با کیفیت شدن تخمکام و بالارفتن کیفیت همسرم .فقط و ققط پیاده روی و اب کردن شکممون بود روز اول دکتر گفت پیاده روی رو جدی بگیرید.واقعا تاثیرشو ددیدیم. دو ماه قبل از عمل هر شب پیاده روی میکردیم و حسابی گرمیجات و تقویتی میخوردیم تمرکزمون فقط رو این موضوع بود. درضمن من لاغرم و اضافه وزن ندارم یه کوچولو شگم داشتم که دکتر میگفت همینو اب کن