الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنطر من سعی کنید بری مراکز خوب . و خصوصی. چون این کار خودش به اندازه کافی سخت و خسته کنندس. شنطدم مراکز دولتی شولوغ و بهم ریختس. و اینکه من دوستی دارم که چندین بار داره انتقال میده تو دولتی و منفی میشه. میگه پرستارا میان برامون انتقال میدن. و الان مجبوره بقیه جنینارو همونجا انتقال بده چون بهش تحویل نمیدن ببرن مرکز دیگه ای. در صورتی که من روز انتقال یکی از بهترین متخصصا اومد برام انتقال داد
ان شالله عزبزم من راضیم ب رضاش شاید حواب منفی منم خیر،و حکمتی توش،بوده هر سوالی داشتی بپرس گلم و ...
نه نه من استرس منفی شدن ندارم چون بنارومنفی میزارم من فقط ترسم میادازاتاق عمل ازبچگیم فوبیادارم یادمه میخواستن لوزمه ام روعمل کنن خودموکشتم باگریه نزاشتم برم اتاق عمل.😁😁😁اره همون خوبه توکل کنیم بخداماتلاشمون روکنیم بقیه اش دست خدای مهربونه
علت زیاد شدن و با کیفیت شدن تخمکام و بالارفتن کیفیت همسرم .فقط و ققط پیاده روی و اب کردن شکممون بود روز اول دکتر گفت پیاده روی رو جدی بگیرید.واقعا تاثیرشو ددیدیم. دو ماه قبل از عمل هر شب پیاده روی میکردیم و حسابی گرمیجات و تقویتی میخوردیم تمرکزمون فقط رو این موضوع بود. درضمن من لاغرم و اضافه وزن ندارم یه کوچولو شگم داشتم که دکتر میگفت همینو اب کن