2777
2789
لازم نبود ببینیا. هر چیزیو نگاه نکن من خودم اصل عمل سزارین رو نگاه نکردم و نمیکنم.بعدشم بیهوشیم که چ ...

منم اولین بارمه. اره بقول توکاش نمیدیدم ازوقتی دیدم ترسم بیشترشده.دعامون کن دوستم موقع شیردادن کوچولوت.😍😍😍

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اولین بارمه. اره بقول توکاش نمیدیدم ازوقتی دیدم ترسم بیشترشده.دعامون کن دوستم موقع شیردادن کوچول ...

چشم عزیزم . نگران سوزنا نباش ارزششو داره.وقتی میری جلو هی انگار حدا بیشنر هل میده که ادامه بدیم من هر شب همسرم با حوله گرم میکرد جای امپولارو. وقتی مثبت شدی اول سختیاس مراحل ای وی اف خیلی راحت تره 

ببخشید میکرو هزینه ش چقدره؟

دقیقا نمیدونم مطب دکترم گفت8تومن میشه چون اینهمه نداشتم بادکترزنانم که خیلی خوبه مشورت کردم گفت برودولتی اونجاکارو خوب وتیمی انجام میدن امروز رفتم فعلاازمایشات و..نوشت برام وگفت هزینه اش3تومن اینهادرمیادکه بیشترش مال داروهاست داروکمترباشه یعنی خودت تخمک بیشترداشت باشی هزینه کمتره

توروخدا یکی جواب منوبده😔😔خیلی نگرانم قرص ول من ،پنتاکسی فیلین استفاده میکنه امافعلا شکلش خوب نشده

چند وقته داره میخوره ولمن رو؟دوماه حداقل باید بخوره تا نتیجشو ببینی

چشم عزیزم . نگران سوزنا نباش ارزششو داره.وقتی میری جلو هی انگار حدا بیشنر هل میده که ادامه بدیم من ه ...

چرا یعنی بارداریمونم مث بقیه ادمهاطبیعی نیست؟بایدکلی دردبکشیم؟داروها خیلی رواعصابم تاثیرمیزارن وقتی میزنم همش. انگاردعوادارم وموهام میریزه.باشه ممنون واقعاخداخیرت بده دلم رواروم کردی خیلی استرس داشتم الان راحت شدم

اره انتقال میگن راحته,ببخشیدمثلابعدای یوای که ادم یه روز درد داشت درد پانکچر چندبرابراونه؟میخوام خود ...

عریزم بعضیا مثل من هایپر میشن ولی چون رژیم غذایی ک دکتر گفت رو انجام دادم شکمم اب نیاورد و دردم در حد دردای پزیودی کم و یکی و دو روز بود با لکه بینیی

ولی اگه شکمت ااب بیاره مجبوری بری بیمارستات تا خالی کنن

ولی اگه ب حرف دکتر گوش کنی و رژیم غذایی بعد پانکچر رو انجام جز دل درد خفیف اول هیچ درد دیگه ای نداری گلم نترس

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
چرا یعنی بارداریمونم مث بقیه ادمهاطبیعی نیست؟بایدکلی دردبکشیم؟داروها خیلی رواعصابم تاثیرمیزارن وقتی ...

مثل همس ولی تا ۳ ماه امپول داری . اینکه هروز باید تو شرایط استراحت یکی بیاد امپولاتو بزنه یکم ادم سختش میشه