2821
2789
عنوان

خواستگار دل شکسته

627 بازدید | 20 پست

دوستان ما دو ماه پیش برای برادرم رفتیم خواستگاری سنتی( چون برادرم موقعییت اشنایی با کسی نداره که خودش با کسی اشنا بشه چون دانشجو نیست و شغلش اسانسور هست و در محیط های مردونه کار میکنه به هر دلیلی تصمیم گرفته به طریق سنتی با کسی اشنا بشه و اگر خوب پیش بره ازدواج کنن) جلسه اول مامانم خودمون رو معرفی کرد با جزییات کامل و قرار شد تحقیق کنن و اگر اوکی بود جلسه بعد با برادرم بریم اینجا رسمش اینطوریه (ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم و تحقیق کردن خیلی سخت نیست چندسال پیش پدرم ادم خوش نامی هست ولی بهخاطر برادرش ورشکسته شد و همه کسایی که میشناختنش اینو میدونن اینو گفتم شاید در جواب این دخترخانم تاثیر داشته

الان وضع مالی پدرم خوب نیست و مستاجر هستن ولی برادرم خودش دستش به دهنش میرسه خونه هنوز نداره چون خرید خونه تو تهران یکم زمان میبره گرونتره تو شهر خودمون نخواست بخرا چون تهران کار میکنه و میخواد اونجا زندگی کنه ولی پس انداز و پول اولیه برای شروع زندگی داره)

خلاصه بعد ۱۰ روز تحقیق زنگ زدن وگفتن میتونیم با برادرم بریم دوباره خواستگاری. ما هم گل و شیرینی خریریم رفتیم وقتی دوتایی رفتن صحبت کنن خیلی کوتاه تموم کردن ایشون فقط از برادرم پرسیده بود که درامدش چقدره اینم گفته بود متغیره ولی حدود ۱۵۰ در نظر بگیرید. دختر خانم و خانواده شون خوب بودن و اینکه چون راضی بودن دختر به تهران بدن خیلی برای ما خوب بود. ولی دو روز بعد که برای نتیجه زنگ زدیم گفتن جواب دخترمون نه هست...

چون این خواستگاری سنتی بود من و مامانم خیلی ناراحت نشدیم به هر حال امادگی شنیدن نه و بله به یک اندازه ست اما برادرم خیلی ناراحت شد و همش سوال میکنه چرا نه گفت!

ایا بخاطر ظاهر یا بخاطر وضع مالی خانواده یا درامدم رو کم میدونه ؟؟؟ ولی خب میدونم دختر خانم به دلش نشسته بود به هر حال الان سوالم یه چیز دیگه ست..

الان اینستا وصل شده پیج دخترخانم رو پیدا کرده و میگه میخوام بهش پیام بدم و بگم نسبت بهش احساس دارم و اجازه بده یه مدت اشنا بشیم؟ من مخالفم نه بابت غرور و این چیزها

میترسم به خانواده انتقال بده و ابرو ریزی بشه؟

شما به عنوان این دخترخانم اگه خواستگارتون پیام بده چه برخوردی میکنید؟ اگه جای برادرم باشید چی؟ پیام میدین؟

اگه بگه من جوابم رو دادم برای چی پیام دادی دوباره ناراحتیش مضاعف نمیشه؟

من میگم از خیرش بگذر قسمت نبوده

از طرفی میگم نکنه تو دلش بمونه

ولی خب شاید برادرم به دلش ننشسته ایا ابراز علاقه میتونه نظرش رو عوض کنه🤔

خودم اینطوری نیستم نمیدونم چه تصمیمی درسته

ما جای اون دختر خانم نیستیم و نمیدونیم چه برخوردی میکنه و اگر به لحاظ روانی به بلوغ رسیده باشه که بالغانه پاسخ منفی شون رو مجدد بیان میکنه بدون اینکه به خانواده ها بکشه.. بنظر من ایشون وقتی فقط درآمد رو پرسیده مادیات براشون مهم بوده و نه هیچ چیز دیگه ای.. پس پیام دادن برادرتون هم چیزی رو عوض نمیکنه .. ایشون قطعا داشتن خونه و ماشین و وضع مالی خوب براشون ملاک بوده ... اگر تنها بحث شون همین بوده..

اگر راجع به موضوعات دیگه هم صحبتی شده خب اون فرق میکنه و از طرفی به دل نشستن هم مهمه و قطعا این خانم به دلشون ننشسته برادرتون.. پس بهتر اینه برادرتون نظرشون رو بپذیره و این رو هم بدونه قطعا این جواب نه بخاطر وضع مالی خانواده یا چهره ایشون نبوده.. شاید ساعات کاری ایشون زیاد بوده و یا درامدشون رو فکر کردن وقتی متغیره ممکنه یک ماه هیچ درامدی نداشته باشه و براشون سخت بگذره زندگی برای همین بهشون جواب منفی داده..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما جای اون دختر خانم نیستیم و نمیدونیم چه برخوردی میکنه و اگر به لحاظ روانی به بلوغ رسیده باشه که با ...

بله این منطقی تر به نظر میرسه👍

بنظر منم اگر به هر دلیلی نه گفته چرا باید نظرش عوض بشه😐

گفتم اینجا شاید هم سن و سالانش زیاد باشن نظر بقیه رو هم بدونم🙏🏼 مرسی که نظر دادی

دخترخانم مادیات براش مهم بوده

فکر نکنم عوض کنه جوابش رو، همون نه هسicon

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

INFP, مه یلی بیمه، مه جنگی بیمه🗿🤙،..30 خرداد تولدمه، باردار نیستم😂

دخترخانم مادیات براش مهم بودهفکر نکنم عوض کنه جوابش رو، همون نه هس

خب پس همون پیام ندادن خوبه👍

فقط یه چیز برام عجیبه ماهی ۱۵۰ میلیون واقعا درآمد کمیه؟

ما خودمون کارمندیم برای من خوب بنظر میاد😄

بله این منطقی تر به نظر میرسه👍بنظر منم اگر به هر دلیلی نه گفته چرا باید نظرش عوض بشه😐گفتم اینجا شا ...

میدونی در کل برادرت حقوقش بنظر منم عالیه..

اگر تمایل داره با دختر خانم صحبت کنه بنظرم یکبار دیگه از خانواده دختر خانم اجازه بگیرید و برید مجددا خاستگاری تا برادرتون بتونه باهاشون صحبت کنه.. این فضا امنتره و حرف دلشون رو هم زدن فرصت اشناییت هم خواستن.. البته اگر دختر خانم پنهانی به فردی علاقه نداشته باشه.

بخاطر قطعی سایت نمیدونم کی باز هست واسه همین با تاخیر جواب دادم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز