2777
2789

شما هم برای طول سرویکس سونو واژینال شدین؟؟؟

من هفته ۱۵ هستم دکتر سونو واژینال نوشته فردا باید بدم حالا شندیم میگن واژینال نده خطر داره اخه جفتمم پایینه میگن ممکنه باعث سقط و پاره شدن کیسه آب بشه...

دکترمم سونو شکمی قبول نداره خیییلی نگرانم چی کار کنم واژینال بدم یا نه؟؟ فردا وقت واژینال دارم😓😓😓

شماها واژینال کردین یا شکمی؟؟؟

خطری نداره واژینال هفته ۱۵؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من المانه میگه اکثرا اینحا سونو‌واژینال انجام میدم اوایل بارداریشم بود تازه

اوایل بارداری میگن عیبی نداره ولی این هفته ها خطرناکه ولی انگار طول سرویکس فقط با واژینال دقیقه

اوایل بارداری میگن عیبی نداره ولی این هفته ها خطرناکه ولی انگار طول سرویکس فقط با واژینال دقیقه

به دکترت اطمینان داری؟؟

اکه مطمئنی دکتر خپبیه به خرفش گوش کن مطمئن باش بدتو‌ نمیخواد

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
اخه فردا وقت سونو دارم ۸ صبح نرم حالا حالا ها وقت گیرم نمیاد دیگه و برا سرکلاژ میترسم دیر بشه

نمیدونم ایشالا هیچی نمیشه .خیلی سخته تصمیمگیری 

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
به دکترت اطمینان داری؟؟ اکه مطمئنی دکتر خپبیه به خرفش گوش کن مطمئن باش بدتو‌ نمیخواد

نه والا اعتماد ندارم

امشب خیییلی در این مورد تو نت گشتم خیلی ها گفتن اصلا این کار نکن خطرناکه

خیلیا گفتن خطر نداره زیاد داخل نمیره دقیقه شکمی دقیق نیست و این حرفا

واقعا نمیدونم چی کار کنم خیلی میترسم

نمیدونم ایشالا هیچی نمیشه .خیلی سخته تصمیمگیری 

ممنونم عزیزم اره واقعا خیلی سخته سردرد شدم بس فکر کردم نظرمو عوض کردم حرص خوردم اخرشم به هیچ نتیجه ای نرسیدم

عزیزم منم همین مشکلو دارم بااینکه دکترم 

دکتر خوبیه تاکید داشت ک واژینال بشم 

فقط جای مطمئن برو واژینال بشو من ۲ دفعه شدم 

تازه باز باید ۲ هفته دیگه ک میشه ۱۸ هفتمم واژینال بشم 

جدی؟؟؟ چرا دو بار؟؟؟؟ من قراره برم نیلو، فکر کنم خوبه اونجا

چون من از هفته ۱۳ دکترم متوجه این موضوع شد،یه دفعه هفته ۱۳ ی دفعه هفته پیش سونو شدم ک از ۳۱ ب ۳۰ رسیده بود باز گفت ک ۲ دهفته دیگه بشم اگه روندش کم شده ی تصمیمی بگیره 

عزیزم من یزدم ببخش نمیدونم نیلو خوبه یانه 

فقط خواستم بگم منم خیلییی استرس داشتم ولی چندجا ک تحقیق کردم گفتن فقط باید آدم کار بلد این کارو انجام بده منم تو شهرمون میرم پیش کسی ک خیلی معروفه 

چون من از هفته ۱۳ دکترم متوجه این موضوع شد،یه دفعه هفته ۱۳ ی دفعه هفته پیش سونو شدم ک از ۳۱ ب ۳۰ رسی ...

ممنونم عزیزم...

بعد از سونو واژینال خونریزی دردی چیزی نداشتی؟؟؟

ممنونم عزیزم... بعد از سونو واژینال خونریزی دردی چیزی نداشتی؟؟؟

راستش خونریزی ک نه خداروشکر ولی درد چرا داشتم چون خلاصه من تو این مدت اصلا رابطه نداشتم از اولشم بخاطر لکه ببینی اوایل بارداری ، رابطه واسم ممنوع بود بعدم ک طول سرویکس .

و اینکه خودمم از ترس سفت گرفتم بخاطر همین ی کوچولو بعدشم درد داشتم