2821
2789
عنوان

خجالت می کشم برم دست فروشی چکار کنم

609 بازدید | 16 پست

من توی زندگیم خیلی تنهام پدر مادرم رهام کردن و جدا شدن و بابام ازدواج کرده و مادرمم کلا ادم حسابم نمیکنه

از بچگی خودم خرج خودم دراوردم ولی الان خیلی خیلی پول لازمم

توی شهر خیلیا منو میشناسن چون ده ساله مغازه دارم اما مغازم الان فروشش صفر شده ولی بازارچه که توی شهرمونه خیلی شلوغه و من مقداری لباس خودم تولید کردم دوست دارم برم خودم بفروشم

مامانم میگه با مدرک ارشد و این همه کار کردنت ابرومون رو میبری بخصوص بابات ببینه خوشحال میشه

خب بابام عرضه داشت بچه شو ول نمیکرد یا میزاشتن ازدواج کنم زندگی منو قفل کردن حالا خودمم مشکل مالی دارم

بنظرتون خیلی زشته اینکارم؟ چطوری با خجالتم کنار بیام؟

خواهشا فقط در مورد این موضوع راهنمایی کنید الان نگین برو شکایت نفقه فلان خودم اینو بلدم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کار که عار نیست عزیزم ..عرضه اش رو داری کار میکنی پول در میاری!

ماسک بزن ..خجالتم نکش

موفق باشی💐

بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

زشت یه چیز دیگس نه این!

برو موفق باشی چرا باید خجالت بکشی ؟

میتونی ام جنسات بدی به مغازه های دیگه برات بفروشن

متاهل و متعهد🤍a جانم برای تو....🤍.....ایرانم🖤فرزند ایران و جان فدای میهن!!

به یه چندتا مغازه سر بزن شاید لباس هاتو خریدن، حقیقتاً وجه خوبی نداره یه دختر جوان بره دست فروشی و قطعاً هم حرف های خوبی نمیشنوی هم خودت هی خجالت میکشی، لباس هارو بذار دیوار یا تو باسلام یه غرفه باز کن و اونجا بفروش یا به در و همسایه یه جوری بگو که من لباس میفروشم اگه خواستید میتونید یه سر هم اینجا بزنید و بخرید

شاید ساعت بیست و پنج روز سی و دوم از ماه سیزدهم:)🎈🐾

وا چه اشکالی داره مگه خیلیم خوبه دیگه اجاره مغازه و اینام نمیخواد بدی پول بیشتری دستت میاد

خب از نگاه مردم و فامیل خجالت می کشم شایدم دوستام ببینن شاگردام...

به یه چندتا مغازه سر بزن شاید لباس هاتو خریدن، حقیقتاً وجه خوبی نداره یه دختر جوان بره دست فروشی و ق ...

دیوار فقط دنبال لباسهای ۲۰۰ هزارین الان جوراب اینقدره نمیخرن کلا

منم حامی ندارم شرایطم داغونه مجبورم

والا بدون اغراق و تیکه پاره کردن تعارف، من شخصا 1 بار هم کسی که دست فروشی میکنه در ذهنم چیزی در موردش تحلیل یا فکر نکردم... که میگید خجالت میکشید.. .. عادیه..
مقصر این شرایط شما نیستید... بعد هم زشت تن فروشی هست .. اون خجالت داره..

با شرایط زندگی ک تعریف کردی خیلی دختر قوی و خودساخته ای هستی. کار ب هبچ عنوان عیب نیست مخصوصا ک از راه درست و حلالش باشه

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز