2821
2789

خودم خیلی خیلی روی بو حساسم، نظافتم بیسته هر روز مسواک میزنم و دوش میگیرم، بوی عطر و ادکلنم همیشه به راهه

چند روزه از واکنش بقیه متوجه میشم دهنم بو میده ولی خودم اصلا هر کاری میکنم نمیتونم بوشو حس کنم، کسی مستقیم بهم نگفته حتی از خواهرم چندین بار پرسیدم گفت نه بو نمیدی خیالاتی شدی

ولی خودم متوجه میشم واکنش بقیه رو. خیلی حالم بد میشه و خجالت میکشم. اعتماد به نفسم داره از بین میره تو همین چند روز

هرچیم آدامس میجوم و چیزی میخورم بازم واکنش بقیه رو میبینم که وقتی صحبت میکنم بدشون میاد و خودشو میکشن عقب. دندونی که از خرابی بو بده هم ندارم. مشکلات گوارشی و یبوستم ندارم خداروشکر. سنگ لوزه و اینا هم اصلا. فقط وسط و انتهای زبونم انگار پرزاش ضخیم و سفید شده. زبونمم دیشب مسواک کردم چندان تاثیری نداشت. ممکنه از اون باشه؟

کسی تجربه ای داره؟ واقعا اذیت میشم دلیلشم نمیتونم پیدا کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه باردار نیستی قرص مترونیدازول جوابه برات

چند روز استفاده کن

اول از داروخونه بپرس

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

درود بر شما،
بوی دهان چند عامل راهکار داره
1- رفلاکس معده... بعضا خودتون هم متوجه نمیشید.. برای اطمینان 2 هفته ، 3-4 ساعت قبل از خواب نوشابه، کافئین، غذاهای چرب و پرحجم نخورید و زیر سرتون بالشت بزارید که بیاد بالا..
2- مراجعه به متخصص لثه یا بیماری های دهان و دندان.. کامل لثه و دندان ها رو از لحاظ پوسیدگی و عفونت .و .. بررسی میکنه و قطعا میگه مشکل از دهان هست یا خیر.
3- خشکی دهان هنگام خواب.. مثلا اگر بینی تون گرفته و کامل از دهان نفس میکشید باعث خشک شدن دهان و بعدش بوی دهان میشه.
4- عفونت باکتریایی هلیکوباکتر پیلوری معده باعث ایجاد بوی بد دهان میشه (اگر داروهای معده مثل فاموتدین یا قرص های ناشتا PPI مصرف نمیکنید، میتونید تست مدفوع H.Pylori بدهید که 99 درصد دقیق هست و بسیار معتبر.. اگر مثبت شد باید عفونت معده رو درمان کنید.)

استفاده از دهانشویه میتونه علائم و بوی بد رو کاهش بده.

عزیزم سلام احتمال عفونت پشت خلط داری یا معده ات ناراحتی داره

سلام عزیزم

معده ام سالمه مشکل خاصی نداره خداروشکر

خلط پشت حلق یکم دارم در حدی که چند بار گلومو صاف کنم اوکی میشه. آخه تقریبا همه دارن اینو. چاره اش چیه؟

اتفاقا امروز حلق و بینمو با آب نمک شستشو دادم، از بینیم آب نمک کشیدم بالا بلکه اگه عفونت و خلط سبز رنگی هست بیاد بیرون ولی هیچی نبود پاک پاک بود

سلام عزیزممعده ام سالمه مشکل خاصی نداره خداروشکرخلط پشت حلق یکم دارم در حدی که چند بار گلومو صاف کنم ...

عزیزم

قرص جوشان اِی سی سی ۶۰۰

۲۰ عدد قوطی طوسی رنگ هستش

روزی یک عدد بخور

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

2825
2823
2791
2779
2792