2821
2789
عنوان

پزشکی شیراز

462 بازدید | 5 پست

اگه نهایی رو با نمرات بالا مثل ۱۸,۱۹ پاس کنم...چند درصد کنکور باید میانگین بزنم که پزشکی روزانه شیراز قبول شم؟؟؟؟؟

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

ایشالله قبول بشی از ته دلم میخوام به خواستت برسی پارتنر من شیرازه خودم اهواز دعا کن دیدار داشته باشیم رابطمون لانگه تاحالا ندیدمش

دانشجو معلم رشته آموزش ریاضی هستم هر سوالی داشتید در خدمتم با جون و دل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله قبول بشی از ته دلم میخوام به خواستت برسی پارتنر من شیرازه خودم اهواز دعا کن دیدار داشته باشی ...

مرسی عزیزم ، امیدوارم توام به خواستت برسی💖

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

یه فامیل دوری داشتیم اون با سهمیه پزشکی شیراز قبول شده معدلش ۱۵ بود یادش بخیر البته حرف چهار پنج سال پیشه 😂🤦♀️

فمنیست بهشدت افراطی ✌️👾 یه لر تایید شد 🫡داری چند عدد برنو 😂✌️

۶0 فک میکنم

😵💫 امیدوارم بتونم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز