تلخخخخخ مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 206 عنوان پزشکی شیراز 462 بازدید | 5 پست اگه نهایی رو با نمرات بالا مثل ۱۸,۱۹ پاس کنم...چند درصد کنکور باید میانگین بزنم که پزشکی روزانه شیراز قبول شم؟؟؟؟؟ فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم 1405/02/10 | 16:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1385honeyyyy عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 533 ایشالله قبول بشی از ته دلم میخوام به خواستت برسی پارتنر من شیرازه خودم اهواز دعا کن دیدار داشته باشیم رابطمون لانگه تاحالا ندیدمش دانشجو معلم رشته آموزش ریاضی هستم هر سوالی داشتید در خدمتم با جون و دل
تلخخخخخ مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 206 ایشالله قبول بشی از ته دلم میخوام به خواستت برسی پارتنر من شیرازه خودم اهواز دعا کن دیدار داشته باشی ... مرسی عزیزم ، امیدوارم توام به خواستت برسی💖 فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم
نعشه عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 423 سوال منم هست چیزی گفتن لایک کن هرچند باید ته ته خودتو بزاری یا بیاری یا نه آزاد استوار همچون سرو ایرانی از انسان متعصب دوری میکنم. ENTJ
hera_k1 عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 2902 یه فامیل دوری داشتیم اون با سهمیه پزشکی شیراز قبول شده معدلش ۱۵ بود یادش بخیر البته حرف چهار پنج سال پیشه 😂🤦♀️ فمنیست بهشدت افراطی ✌️👾 یه لر تایید شد 🫡داری چند عدد برنو 😂✌️
تلخخخخخ مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 206 ۶0 فک میکنم 😵💫 امیدوارم بتونم فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم