2821
2789
عنوان

حسادت به خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7583 بازدید | 66 پست
حسود هرگز نیآ سود 😐

انصافا تا حالا دوست نداشتی جای کسی باشی؟ یا اون ویژگی خوبه مال شما باشه؟

یا فقط جزو افرادی هستی ک دوست داری کسی بهت حسادت نکنه؟ و این حق رو فقط به دیگران نمیدی؟

اینم بگم آدما خودشونو همیشه بی عیب و نقص می بینن و اصلا متوجه معایب خودشون نیستن. اگه از اطرافیان و دوستاشون بپرسی با واقعیت مواجه میشی.

قصد جسارت ندارما فقط میخوام از عمق وجودت بدونم

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

حسادت نمیکنم اصلا تو این دنیا یدونه خواهر دارم ازم کوچیکتره تمام تلاشم اینه ایندش عالی باشه فردا پس ...

عزیزم... خدا حفظتون کنه 💐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دیدم خواهر بزرگتر از عقده شدید رفته برای خواهر و برادر کوچیکترش سحر هم گرفته کار از حسادت گذشته

واییی 😑

و من شر حاسد اذا حسد

بله متاسفانه آدم این روزا چیزای عجیب و غریب زیاد میبینه و میشنوه.

حسادت بیمارگونه. اینا اکثرا اختلال روانی دارن و دست خودشونم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به قوی بودن و خوشگلیشون

ممنون از صداقتت 🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انصافا تا حالا دوست نداشتی جای کسی باشی؟ یا اون ویژگی خوبه مال شما باشه؟یا فقط جزو افرادی هستی ک دوس ...

نه به هیشکی حسادت نکردم واقعت و ازته دلم میگم اینی هم که گفتم واس اینکه حسادت هیچ سودی نداره و فقط ارامش خودتو بهم میزنه 😕دیروز بخش کامنت ها بسته بود ریک دادم که اینو بگم

نه به هیشکی حسادت نکردم واقعت و ازته دلم میگم اینی هم که گفتم واس اینکه حسادت هیچ سودی نداره و فقط ...

من آرامشم با این چیزا بهم نمیخوره برادر خیالتون راحت

مگه حسادت بیمارگونه دارم گه به خاطر مسائل جزیی خودمو آزار بدم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز