2821
2789
سفید نیستم ولی بقیه رو دارم💅🏻😎راستی بچها عکسمو بزارم ببینید نظر بدین چطوره بر اساس معیارهاتون؟؟؟

ندیدم عکس

من ملا چهره های فانتزی کلاسیک میپسندم دیدی تو دوران ویکتوریا چجوری صورتشونو با پودر سفید میکرد و لبای سرخ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر چی که هست قیافه های جن زده عملی نیست به نظر من

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دندان سفید و مرتب، خوش بویی،موی مرتب و سالم،پوست در هر رنگی فرق نداره فقط شفاف باشه و پرتقالی نباشه و جای جوش نداشته باشه،من هیکل خوش فرم بیشتر برام مهمه تا ظاهر

دست ظریف و زنونه هم خیلی دوست دارم

کف پای صاف و تمیز و صورتی هم خیلی دوس دارم

لب باریک خیلی باریک هم متنفرم

نمیفهمم چرا همه این روزا گیر دادن به ظاهر وزیبایی بخدا از بس این حرفارو شنیدم که دیگه داره از خودم بدم میاد ومدام میگم کاش اینجام فلان بودواونجام بیسار.حالم به هم میخوره دیگه دغدغمون شده پول به دست اوردن برای کسب زیبایی که بقیه نگن زشتی که اعتماد به نفست نیاد پایین وافسردگی نگیری.نچرالم کاملا ولی روحیم از دست جماعت ظاهربین خرابه.کیه که دوس نداشته باشه خوشگل باشه ولی اینقدرم گرفتاری دارم که نمیتونم به خودم برسم.

نمیفهمم چرا همه این روزا گیر دادن به ظاهر وزیبایی بخدا از بس این حرفارو شنیدم که دیگه داره از خودم ب ...

به نظرات سطحیه جامعه اصلا اهمیت نده، ادمهای

حسابی دنبال درون زیبا هستن

بقول شکسپیر :

چیزی که در زن مرا تسخیر می کند
مهربانی اوست،
نه روی زیبایش
من زنی را بیشتر دوست دارم
که مهربانتر باشد

ولی در اصل همه چی برمیگرده به انرژی ای و وایبی که از آدما میگیرین

دقیقا من چهرم معمولیه اما ارتباطمبا بقیه خیلی خوبه و انرژیم مثبتهه

عوضش یکی از دوستام چهرش عالی بود ولی درونگرا با هیچکی حرف نمیزد

یا یکیشون انقدر رفتارش با من بد بود و از هرچیزی دعوا میساخت ک من الانم باهاش حرف میزنم خیلی احتیاط میکنم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نمیفهمم چرا همه این روزا گیر دادن به ظاهر وزیبایی بخدا از بس این حرفارو شنیدم که دیگه داره از خودم ب ...

غصه نخور اونایی که آدم های کاملی شدن مغزشون به چششون نیست.

دو چیز انسان را از انسانیت دور می کند: 1_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...2_فریاد...وقتی که باید سکوت کرد._شاید اشتباه از آنجا آغاز شد که حق با اکثریت بود؛اکثریت اگر دانا بودند که دنیا اینگونه نبود.

سفید رنگ گچ

صورت کشیده و باریک

دماغ سر بالا و کوچیک اما بلند

لب متوسط رو به پر

دندونای بلند و سفید

چشمای کشیده و درشت و تیله ای

پیشونی متعادل

ماهی پر و فر حلقه درشت

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

2825
2823
2791