2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی اذیت میشی به دکتر زنانت و یه دکتر دندون پزشک خوب بگو من فک کنم با داروهای مخصوص بیماران قلبی بشه البته تو نت دیدم

برای سلامتی باباها، مامانها، نی نی هاشون، باباها و مامانهای منتظر، نی نی های تو راهی یه صلوات بفرستین  
اگر می تونی تحملش کن چون اگر بکشن هم باز جاش پدرتو درمیاره. البته به نظر من به دکتر نشون بده اگر جرا ...

نصفش که شکستست . توشم الان دیدم سیاهه 

دیگه خیلی تیر میکشه نصفه صورتم  و مغزم درد میکنه

من رفتم قم دندونپزشكي گفت نامه دكترزنان بياربعددكترزنان گفت اجازه عصب كشي ميدم واي اجازه عكس دندون نميزم دندونپزشك گفت بدون عكس عصب كشي تميكنم خلاصه من سه شبانه روزازدردنخوابيدم تايه دندونپزشك آشنابهم گفت يه مدت زيرنظردكترزنان آمومسي بخور

كاش زمان به عقب برميگشت

نميخوام بترسونمت ولي يه باركه براي ويزيت بارداري رفته بودم يه خانمي خيلي گريه ميكردپرسيدم چي شده گفت آپانديسم عودكردبامجوزدكترزنان وبيمارستان عمل كردم دوهفته بعدبچه سقط شد

كاش زمان به عقب برميگشت