2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من به شخصه اینطور آدما رو میبینم تو دلم میگم چقدر دنبال جلب توجه و تو چشم کردن خودشه

کلا تواضع حتی توی لباس پوشیدن هم باید باشه

نه اینکه بد لباس بپوشیم

زیبا ، مرتب ، تمیز ، هماهنگ اما نه طوری که بخوایم پولمون رو تو چشم کسی بکنیم و غصه بخوره بغل دستیمون

من به شخصه اینطور آدما رو میبینم تو دلم میگم چقدر دنبال جلب توجه و تو چشم کردن خودشهکلا تواضع حتی تو ...

اونایی برند بازن فرق اصل و فیک رو میفهمن مردم عادی غصه چیو میخورن وقتی حتی نتونن تشخیص بدن😐

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

سبک زندگی پولداری😅

کانال استرولوژی توی ایتا دارم 👈 astrology_mahak@ کامل با استرولوژی اشنا تون کردم عالیه بیاید. ...🧡 چارت استرولوژی ام حرفه ایی تفسیر میکنم درخواست بدید یا همون ایتا پیام بدید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز